Bordové semišové topánky La.Fi - 37

Bordové semišové topánky La.Fi - 37

Bordové semišové topánky La.Fi - 37

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bordové semišové topánky La.Fi - 37 - popis produktu

Klasické členkové čižmy v elegantnom prevedení. Sú vyrobené z eko semišu. Bordové semišové topánky La.Fi boli postavené na blokovom opätku. Čižmy majú vpredu elastickú gumu. Mandľová špička a päta jemne zoštíhlia vaše nohy. Čižmy majú vnútornú izoláciu vo forme deky na topánky. Skvelý model pre mnoho štýlov! Pri výbere veľkosti sa riaďte tabuľkou veľkostí.VEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosť3536373839404142Dĺžka stopy (cm)22,52323,524,5252626,527,5

Produkt Bordové semišové topánky La.Fi - 37 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámska obuv, patrí pod značku LAURA FIORE, LAURA LA.FI, Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 37, vo farebnej verzii bordová v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Členková obuv od značky LAURA FIORE, LAURA LA.FI, Rouzit vo veľkosti 37, vo farebnej verzii bordová, nájdete ho u predajcu Rouzit.sk.

Produkt Bordové semišové topánky La.Fi - 37 patrí do skupiny produktov Dámske topánky, je v ponuke značky LAURA FIORE, LAURA LA.FI, Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 37, farebný variant je bordová v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Bordové semišové topánky La.Fi - 37 - parametre produktu

Veľkosť37
Vzorjednofarebný
Typ podpätkustĺpikový / blokový
Farbabordová
Vonkajší materiálekologická semišová koža
Zapínaniezips
Špička topánkyokrúhla / zaoblená
Zateplenieáno
Výška podpätkuvysoký (7 a viac)
Vnútorný materiálobuvnícky filc
Výška podpätku / platformy7,5 cm
KategóriaDámska obuv, Topánky, Členková obuv, Dámske topánky, Čižmy, Členkové topánky, Dámske čižmy, Dámske členkové topánky, Členkové čižmy
ZnačkaLAURA FIORE, LAURA LA.FI, Rouzit
Veľkosť37
Farbabordová
E-shopRouzit.sk

Bordové semišové topánky La.Fi - 37 - história ceny a dostupnosti

Bordové semišové topánky La.Fi - 37 - ďalšie zaujímavé produkty

Bordové semišové topánky La.Fi - 37 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?