Boll Falcon 20 Cedar

Boll Falcon 20 Cedar

Boll Falcon 20 Cedar

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Boll Falcon 20 Cedar - popis produktu

Praktický a štýlový batoh Falcon 20 je určený deťom s výškou 140 – 160 cm. Vďaka kvalitne a precízne spracovanému chrbtovému systému a ergonomicky tvarovaným ramenným popruhom sa skvelo hodí na celodenné školské výlety, vychádzky do prírody a hanbu neurobí ani v škole alebo v meste. Množstvo vnútorných i externých vreciek pomôže udržať vo veciach poriadok a kompresné popruhy umožnia upraviť objem batoha dieťaťu a výletu presne na mieru komfortný chrbtový systém na pohodlné nosenie čalúnené a anatomicky tvarované ramenné popruhy reflexné prvky na prednej strane a ramenných popruhoch bočné elastické vrecká na fľašu vďaka kompresným popruhom je možné ľahko upraviť objem alebo zafixovať fľaše v bočných vreckách vonkajšie pútka na uchytenie dodatočného nákladu, napr. oblečenia pútka na zavesenie príveskov alebo plyšákov v hlavnej komore sieťované vrecko na zips druhé sieťované vrecko v prednej (vedľajšej) komore

Produkt Boll Falcon 20 Cedar patrí do skupiny produktov Detské batohy, patrí značke Boll, vo farbe zelená, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Detská batožina, patrí pod značku Boll, vo farebnej verzii zelená, v ponuke predajcu Bagalio.sk.

Produkt Boll Falcon 20 Cedar patrí do skupiny produktov Detské tašky, patrí značke Boll, vo farbe zelená, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Boll Falcon 20 Cedar - parametre produktu

Boll Falcon 20 Cedar - história ceny a dostupnosti

Boll Falcon 20 Cedar - ďalšie zaujímavé produkty

Boll Falcon 20 Cedar - ako nakúpiť najvýhodnejšie?