Pánska polokošeľa Under Armour #835701

Pánska polokošeľa Under Armour #835701

Pánska polokošeľa Under Armour #835701

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 43,22 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska polokošeľa Under Armour - popis produktu

Pánska polokošeľa značky Under Armour.- Hladká tkanina, ktorá sa netrhá a poskytuje vám maximálne pohodlie- Ľahký materiál, ktorý je pružný na všetkých štyroch stranách- Signature Moisture Transport System pre odvod potu vás udrží v suchu a pokoji- Technológia Anti-Odor zabraňuje mikróbom spôsobujúcim zápach, takže vy a vaše oblečenie vydrží dlhšie čerstvé- UPF 30+ vás ochráni pred nebezpečnými slnečnými lúčmi- Elegantný rebrovaný úplet golier a zapínanie na gombíkyMateriál: Polyester / Elastan

Tento produkt nájdete v skupine Pánske tričká, je v ponuke značky Under Armour, je vyrobený vo veľkosti L, farebný variant je modrá v ponuke e-shopu Factcool.sk a je prispôsobený male.

Produkt Pánska polokošeľa Under Armour #835701 patrí do skupiny produktov Pánske polokošele, patrí značke Under Armour, je vyrobený vo veľkosti L, vo farbe modrá, nájdete ho u predajcu Factcool.sk a je dizajnovaný male.

Pánska polokošeľa Under Armour - parametre produktu

Farbamodrá
Veľkosťmodrá
Určeniemale
KategóriaPánske tričká, Pánske polokošele
ZnačkaUnder Armour
VeľkosťL
Farbamodrá
Určeniemale
E-shopFactcool.sk

Pánska polokošeľa Under Armour - história ceny a dostupnosti

Pánska polokošeľa Under Armour - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska polokošeľa Under Armour - ako nakúpiť najvýhodnejšie?