ADC BLACKFIRE - Hra Blafuj

ADC BLACKFIRE - Hra Blafuj

ADC BLACKFIRE - Hra Blafuj

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 10,39 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ADC BLACKFIRE - Hra Blafuj - popis produktu

Zábavná blafovací kartová hra určená pre deti od 8 rokov. Hráči si navzájom ponúkajú karty s obrázkami zvieratiek, ktoré buď protihráč prijme alebo nie. Dievčatá a chlapci si tak môžu vyskúšať blafovať protihráča a skúšať mu podstrčiť ponúkanú kartu s iným obsahom, než je aký je zrovna potrebný.

V prípade získania štyroch nečakane rovnakých kariet hrozí prehra. Tá sa potvrdí ak by mal hráč nejakú kartu ponúknuť protihráči, ale v ruke by už žiadnu kartu nemal.

Obsah balenia:

  • 64 kariet - 8 rôznych obrázkov v 8 farbách
  • pravidlá hry

Kúpte dieťatku blafovaciu hru a zahrajte si s ním!

Vhodné pre deti od 8 rokov Počet hráčov: 2 - 6 Dĺžka hry: 20 - 30 min. Materiál: kartón Rozmery balenia: 11 x 11 x 3,5 cm Krajina pôvodu: Taliansko

Tento produkt nájdete v skupine Spoločenské hry, patrí pod značku ADC BLACKFIRE, BLACKFIRE, Schmidt, v ponuke predajcu 4kids.sk a je určený unisex.

Produkt ADC BLACKFIRE - Hra Blafuj patrí do skupiny produktov Kartové hry, patrí pod značku ADC BLACKFIRE, BLACKFIRE, Schmidt v ponuke e-shopu 4kids.sk a je určený unisex.

Produkt ADC BLACKFIRE - Hra Blafuj má priradený EAN kód 8594054911549.

ADC BLACKFIRE - Hra Blafuj - parametre produktu

ADC BLACKFIRE - Hra Blafuj - história ceny a dostupnosti

ADC BLACKFIRE - Hra Blafuj - ďalšie zaujímavé produkty

ADC BLACKFIRE - Hra Blafuj - ako nakúpiť najvýhodnejšie?