Black Blood NOX+ - 340 g

Black Blood NOX+ - 340 g

Black Blood NOX+ - 340 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Black Blood NOX+ - 340 g - popis produktu

Radikálny predtréningový prípravok s extrémnou dávkou NOX complex; s 300 mg kofeínu; kreatínom a tyrozínom; pre extrémne nároky

12 aktívnych zložiek

  • 10278 mg NOX formula
  • 300 mg kofeín
  • 3411 mg kreatínový komplex
  • bez cukru* 

*tvrdenie platí pre nápoj pripravený na konzumáciu

Už ste vyskúšali všetky predtréningovky; no zdalo sa vám; že žiadna z nich nefunguje? Chcete skúsiť niečo naozaj efektívne? Niečo čo vám dodá znovu motiváciu roztrhať činky na kusy? Niečo; čo vám pomôže sústrediť sa na tréning ako nikdy predtým?  Dajte si dúšok Black Blood NOX+ a zaútočte na železo! 

Inšpirovaní úspešným prípravkom Black Blood; experti z BioTechUSA preskúmali potreby športovcov a vytvorili dve alternatívy k tomuto silnému predtréningovému prípravku. Varovanie! Obe verzie majú extrémny obsah aktívnych zložiek. Je len na vás; ktoré zloženie uprednostníte pre váš tréning.  

Black Blood NOX+ je predtréningový prípravok; ktorý obsahuje veľké dávky všetkého čo potrebujete pre efektívny tréning. Ešte nikdy predtým ste nevideli toľko aktívnych látok v takej kombinácii a kvalite. Tento produkt bol špeciálne navrhnutý pre tých; ktorých telo si už zvyklo na priemerné predtréningovky; pre ľudí s veľkým stresom počas dňa pre ktorých je náročné zabudnúť na ich starosti a problémy; a pre tých ktorí strácajú motiváciu a záujem o cvičenie. Black Blood NOX+ prináša motiváciu; ktorá spraví váš tréning tvrdším a tvrdším; a donúti vás ho opakovať. Už sa nebudete chodiť do posilovne rozprávať a vysedávať. Iba vy;  činky; sila; výkon; koncentrácia a zlepšenie. 

Black Blood NOX+ je komplexná formula s vysokým obsahom kofeínu; ktorej obsah kreatínu zvyšuje fyzický výkon počas opakujúceho sa; krátkodobého intenzívneho cvičenia.* Niacín a vitamín B6 prispievajú k normálnym procesom zásobovania tela energiou a v kombinácii s vápnikom znižujú únavu a vyčerpanie. Vitamín B6 prispieva k normálnemu metabolizmu bielkovín a glykogénu; vápnik prispieva k normálnej svalovej funkcii. 

*Vysoký obsah kofeínu [150 mg kofeínu/dávka; (150 mg kofeínu/100 ml hotového nápoja)]. Neodporúča sa deťom ani tehotným a dojčiacim ženám. Neodporúča sa osobám trpiacim na srdcové choroby; vysoký krvný tlak a citlivým na kofeín.

Aktívne zložky

Denná dávka: 2 dávkyPočet dávok v balení: 34

20 g

NRV*20g

Energy Complex2

Tiamín

Niacín (kyselina nikotínová)

Vitamín B6

Vitamín C

463 mg

2;4 mg

8;0 mg

2;5 mg

450 mg

 

218%

50%

179%

563%

Black Blood NOX Complex

L-citrulín

Malát (kyselina jablčná)

L-arginín hydrochlorid

- z toho L-arginín

Beta-alanín

10278 mg

3000 mg

1250 mg

3628 mg

3000 mg

2400 mg

 

**

**

**

**

**

Kreatín-monohydrát

- z toho kreatín

3411 mg

3000 mg

 

**

Aminokyselinový komplex

L-tyrozín

L-leucín

L-izoleucín

L-valín

2453 mg

600 mg

1253 mg

309 mg

309 mg

 

**

**

**

**

Kofeín

300 mg

**

Black Blood NOX+ odporúčame
  • pre hardcore kulturistov
  • pre športovcov v bojových športoch v prípravnom období
  • pre tých ktorí hľadajú predtréningový prípravok bez sacharidov
  • pre tých ktorí uprednostňujú práškové doplnky
  • ako doplnok k rysovacej diéte 

Black Blood NOX+ rovnako ako všetky ostatné BioTechUSA produkty obsahuje bezpečné a starostlivo vybrané zložky. 

Odporúčané dávkovanie

Zmiešajte v šejkri 2*1 dávku prášku (2*10g = 2*¾ dávkovacej lyžice) s 2*125 ml vody. Konzumujte 1 dávku 15 minút pred tréningom; a 1 dávku počas tréningu. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť!

Upozornenie: Uskladňujte mimo dosahu malých detí! Výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej a vyváženej stravy a zdravého životného štýlu! Vysoký obsah kofeínu [300 mg kofeínu/denná dávka (120 mg/100 ml)]. Nekombinovať s alkoholom! Konzumácia sa neodporúča deťom; tehotným a dojčiacim ženám. Konzumácia prípravku sa neodporúča pri známom základnom ochorení alebo pri užívaní liekov! Neodporúča sa ľuďom s kardiovaskulárnymi ochoreniami; vysokým krvným tlakom a citlivosťou na kofeín

ZloženieČervený pomaranč

L-arginín hydrochlorid 18%; mikronizovaný kreatín-monohydrát 17%; L-citrulín 15%; beta-alanín 12%; kyselina (kyselina jablčná); L-leucín 6;2%; zahusťovadlo (xantánová guma); objemové činidlo (polydextróza); L-tyrozín; arómy; protihrudkujúce látky (horečnaté soli mastných kyselín; oxid kremičitý); kyselina L-askorbová; L-izoleucín 1;5%; L-valín 1;5%; bezvodý kofeín 1;5%; kyselina (kyseli- na citrónová); sladidlá (acesulfam K; sukralóza); farbivá (Červená Allura AC; tartrazín)1; kyselina nikotínová; pyridoxín hydrochlorid; tiamínmononitrát. 1Červená Allura AC; tartrazín: môžu mať nepriaznivé účinky na činnosť a pozornosť detí.

Vyrobené v závode kde sa vyrábajú potraviny obsahujúce mlieko; vajcia; lepok; sóju; arašidy; orechy; zeler; ryby; kôrovce; mäkkýše a oxid siričitý.

Čučoriedka-limetka

L-arginín hydrochlorid 18%; mikronizovaný kreatín-monohydrát 17%; L-citrulín 15%; beta-alanín 12%; kyselina (kyselina jablčná); L-leucín 6;2%; zahusťovadlo (xantánová guma); arómy; L-tyrozín; objemové činidlo (polydextróza); protihrudkujúce látky (horečnaté soli mastných kyselín; oxid kremičitý); kyselina L-askorbová; L-izoleucín 1;5%; L-valín 1;5%; bezvodý kofeín 1;5%; kyselina (kyselina citrónová); sladidlá (acesulfam K; sukralóza); farbivo (Brilantná čierna BN); kyselina nikotínová; pyridoxín hydrochlorid; tiamínmononitrát.

Vyrobené v závode kde sa vyrábajú potraviny obsahujúce mlieko; vajcia; lepok; sóju; arašidy; orechy; zeler; ryby; kôrovce; mäkkýše a oxid siričitý.

Ruby-berry

L-arginín hydrochlorid 18%; mikronizovaný kreatín-monohydrát 17%; L-citrulín 15%; beta-alanín 12%; kyselina (kyselina jablčná); L-leucín 6;2%; arómy; zahusťovadlo (xantánová guma); objemové činidlo (polydextróza); L-tyrozín; protihrudkujúce látky (horečnaté soli mastných kyselín; oxid kremičitý); kyselina L-askorbová; L-izoleucín 1;5%; L-valín 1;5%; bezvodý kofeín 1;5%; sladidlá (acesulfam K; sukralóza); kyselina (kyselina citrónová); kyselina nikotínová; farbivo (Červená Allura AC)1; pyridoxín hydrochlorid; tiamínmononitrát. 1Červená Allura AC: môže mať nepriaznivé účinky na činnosť a pozornosť detí.

Vyrobené v závode kde sa vyrábajú potraviny obsahujúce mlieko; vajcia; lepok; sóju; arašidy; orechy; zeler; ryby; kôrovce; mäkkýše a oxid siričitý.

Tropické ovocie

L-arginín hydrochlorid 18%; mikronizovaný kreatín-monohydrát 17%; L-citrulín 15%; beta-alanín 12%; kyselina (kyselina jablčná); L-leucín 6;2%; zahusťovadlo (xantánová guma); objemové činidlo (polydextróza); L-tyrozín; arómy; protihrudkujúce látky (horečnaté soli mastných kyselín; oxid kremičitý); kyselina L-askorbová; L-izoleucín 1;5%; L-valín 1;5%; bezvodý kofeín 1;5%; kyselina (kyselina citrónová); sladidlá (acesulfam K; sukralóza); kyselina nikotínová; farbivá (tartrazín; Červená Allura AC)1; pyridoxín hydrochlorid; tiamínmononitrát. 1Červená Allura AC; tartrazín: môžu mať nepriaznivé účinky na činnosť a pozornosť detí.

Vyrobené v závode kde sa vyrábajú potraviny obsahujúce mlieko; vajcia; lepok; sóju; arašidy; orechy; zeler; ryby; kôrovce; mäkkýše a oxid siričitý.

Black Blood NOX+ - 340 g - parametre produktu

KategóriaPumpy

Black Blood NOX+ - 340 g - história ceny a dostupnosti

Black Blood NOX+ - 340 g - ďalšie zaujímavé produkty

Black Blood NOX+ - 340 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?