Black Bleaching Cream 250g - Odfarbovací a melírovací krém

Black Bleaching Cream 250g - Odfarbovací a melírovací krém

Black Bleaching Cream 250g - Odfarbovací a melírovací krém

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Black Bleaching Cream 250g - Odfarbovací a melírovací krém - popis produktu

Maximálne odfarbuje a bieli vlas. Môžete naniesť priamo až ku koreňom. Súčasne chráni vlas a vlasovú pokožku. Nahrádza práškový melír. Ekologicky nezávadný. Použitie: Pred použitím najprv dôkladne premiešajte v alumíniovom obale, aby sa krém dobre homogenizoval. Zmiešajte s peroxidom, kým nevznikne krémová emulzia. Nepoužívať na príliš oslabený vlas alebo ak je pokožka podráždená. Nepoužívajte na zosvetlenie obočia alebo fúzov. Chráňte očné partie. Pred aplikáciou používajte ochranné rukavice. Skladujte mimo dosah detí a zdrojov tepla. Nemiešajte v kovovej miske a nepracujte s kovovým náradím. PREDAJ LEN NA ŽL, výučný list ALEBO POTVRDENIE O ŠTÚDIU! Black Professional Line Black je talianska profesionálna vlasová kozmetika určená nielen do kaderníckych salónov. Značku Black vyrába Parisienne Italia, ktorá kladie dôraz predovšetkým na komplexné a inovatívne skladbu výrobkov. Výsledkom je veľmi kvalitná rada, ktorú oceňujú kaderníci pre jej jednoduchosť na použitie a cenovú dostupnosť.

Produkt Black Bleaching Cream 250g - Odfarbovací a melírovací krém patrí do skupiny produktov Farby na vlasy, patrí značke BLACK, nájdete ho v e-shope Navlas.sk.

Black Bleaching Cream 250g - Odfarbovací a melírovací krém - parametre produktu

Objem250 g
KategóriaKrémy, Farby na vlasy
ZnačkaBLACK
E-shopNavlas.sk

Black Bleaching Cream 250g - Odfarbovací a melírovací krém - história ceny a dostupnosti

Black Bleaching Cream 250g - Odfarbovací a melírovací krém - ďalšie zaujímavé produkty

Black Bleaching Cream 250g - Odfarbovací a melírovací krém - ako nakúpiť najvýhodnejšie?