BIOTEX Cyklistický dres s krátkym rukávom - EMANA - oranžová

BIOTEX Cyklistický dres s krátkym rukávom - EMANA - oranžová

BIOTEX Cyklistický dres s krátkym rukávom - EMANA - oranžová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BIOTEX Cyklistický dres s krátkym rukávom - EMANA - oranžová - popis produktu

Dres s krátkym rukávom so zipsom vyrobený z priadze Emana®. Elastická tkanina kopíruje tvar tela bez toho, aby ho obmedzovala. Neprítomnosť švov zaručuje pohodlie, zatiaľ čo vrecko na zadnej strane umožňuje uschovať malé predmety. Častice v priadzi premieňajú teplo, ktoré telo generuje, vo FIR (Far Infra Red) a odráža ho do tkaniva a svalov, ktoré to pociťujú ako jemné zahrievanie. Táto transformácia pomáha prietoku krvi a stimuluje svaly, pomáha udržiavať konštantnú telesnú teplotu a znižuje spotrebu kyslíka, čím zaisťuje menej svalovej únavy, čo následne pomáha zvyšovať celkovú výkonnosť. STRIH: zúžený, BENEFIT: sofistikovaný dizajn, odvádza pot, VLASTNOSTI: kompresné, priedušné, priľnavé, nepárateľné, extrémne ľahké, ergnonomické, elastické, bezšvové, ZAPÍNANIE: zips po celej dĺžke, VYUŽITIE: cestná cyklistika, TEPLOTNÉ MINIMUM: +10°C, TEPLOTNÉ MAXIMUM: +40°C, ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, PREVEDENIE: 3 zadné vrecká, zúžený strih, DIZAJN: jedno-farebný, DĹŽKA: krátky rukáv, MATERIÁL: F. I. R. (Far Infrared Rays), Emana®, POHLAVIE: pánske

Produkt BIOTEX Cyklistický dres s krátkym rukávom - EMANA - oranžová patrí do skupiny produktov Cyklistické dresy, vyrába ho značka Biotex, je vyrobený vo veľkosti XS/S, farebná verzia je oranžová a je určený male.

Tento produkt nájdete v skupine Elastické dresy, je v ponuke značky Biotex vo veľkosti XS/S, farebná verzia je oranžová a je dizajnovaný male.

BIOTEX Cyklistický dres s krátkym rukávom - EMANA - oranžová - parametre produktu

Farbaoranžová
Veľkosťoranžová
Určeniemale
KategóriaDresy, Cyklistické dresy, Elastické dresy
ZnačkaBiotex
VeľkosťXS/S
Farbaoranžová
Určeniemale

BIOTEX Cyklistický dres s krátkym rukávom - EMANA - oranžová - história ceny a dostupnosti

BIOTEX Cyklistický dres s krátkym rukávom - EMANA - oranžová - ďalšie zaujímavé produkty

BIOTEX Cyklistický dres s krátkym rukávom - EMANA - oranžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?