Bionatural Limetka, esenciálny olej 10 ml

Bionatural Limetka, esenciálny olej 10 ml

Bionatural Limetka, esenciálny olej 10 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bionatural Limetka, esenciálny olej 10 ml - popis produktu

Limetka je skvelý éterický olej na zlepšenie nálady a pripomenutie leta. Jeho radostná vôňa ale nie je to jediné, čo dokáže urobiť pre vaše zdravie a krásu. Má antibakteriálne a upokojujúce účinky. Prečisťuje organizmus, pôsobí proti vírusom a baktériam. Zvyšuje koncentráciu a zmierňuje napätie. Prečisťuje i pleť a vlasovú pokožku. Stačí pridať pár kvapiek do vášho obľúbeného šampónu alebo produktu na čistenie pleti či sprchového gélu. Ako vám použitie Éterického oleja Limetka pomôže? Éterický olej limetka neutralizuje mikróby a pomáha aj pri podpore imunitného systému. V čase chrípok a ochorení pomáha otvárať dýchacie cesty. Pomôže aj v prípade, ak vás bolia svaly, šľachy a kĺby. Obľúbený je najmä preto, lebo zmierňuje úzkosť, stres, povznáša a zlepšuje náladu. Vďaka limetkovému oleju budete mať pocit, akoby ste ovoňali pocit šťastia. Čo Éterický olej Limetka nahradzuje? Pomôže nahradiť časť domácej lekárničky a obmedziť cestu do lekárne. S pomocou tohto oleja sa môžete naparovať (pridáte zopár kvapiek do arómalampy, do arómadifuzéra, prípadne do nádoby s horúcou vodou), takže nahradí rôzne inhalátory. Môžete použiť zriedený v rastlinnom oleji na masáž, obklad, či kúpeľ takže nahradí rôzne masážne či kúpeľové oleje. Pre koho je tento výrobok určený? Éterický oleje sú pre milovníkov zdravého životného štýlu i pre všetkých tých, ktorí objavili čaro aromaterapie či uprednostňujú prírodné riešenia na svoje ťažkosti. Spôsob použitia: nakvapkajte pár kvapiek esenciálneho oleja do aromalampy, odparovača alebo difuzéra a nechajte sa unášať na vlne pozitívnej vône. Uchovávajte mimo dosah detí. Nepoužívajte neriedené na pokožku. V koncentrovanom stave dráždi oči, dýchacie cesty a pokožku. Balenie: tmavá sklenená fľaštička Ako používať éterický olej (názov výrobku)? Tipy a domáce recepty Osviežujúca zmes 4 kv. EO Limetka 2 kv. EO Levanduľa 2 kv. EO Citrón 1 kv. EO Mäta Táto zmes do difuzéra má mimoriadne osviežujúcu vôňu. Pôsobí povznášajúco.  DIY tekuté mydlo 2 šálky kastílskeho mydla bez vône 20 kv. EO Limetka 8 kv. EO Citrón 6 kv. EO Medovka Vo fľaši jednoducho zmiešajte kastílske mydlo s éterickými olejmi. Do kúpeľa môžete pridať 1-2 polievkové lyžice alebo použite klasicky pri sprchovaní. Toto tekuté mydlo je skvelé na povzbudenie zmyslov.  Zmes na ľahšie dýchanie 2 kv. EO Limetka 2 kv. EO Eukalyptus 2 kv. EO Kadidlo 2 kv. EO Mäta Môžete inhalovať, nakvapkať do aróma lampy alebo použiť v difuzéri.  Zmes na zlepšenie nálady  3 kv. EO Limetka 3 kv. EO Levanduľa 2 kv. EO Mandarínka Má ľahkú povznášajúcu arómu, ktorá vás uvoľní a zlepší náladu. Zároveň krásne rozvonia domov.  Krajina pôvodu: Mexiko Zloženie: Citrus Aurantifolia

Produkt Bionatural Limetka, esenciálny olej 10 ml patrí do skupiny produktov Éterické oleje, je v ponuke značky Bionatural v ponuke e-shopu Bionatural.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Esenciálné oleje, vyrába ho značka Bionatural, nájdete ho v e-shope Bionatural.sk.

Bionatural Limetka, esenciálny olej 10 ml - parametre produktu

Typ pokožkyMastná pokožka
Typ pokožkyZmiešaná pokožka
Typ pokožkyNormálna pokožka
KonzistenciaTekutina
VôňaCitrusová
VôňaSvieža
ProblémyUnavená pokožka
ProblémyBolesť svalov a kĺbov
ProblémyUnavené vlasy
ProblémyAkné
KategóriaOleje, Éterické oleje, Esenciálné oleje
ZnačkaBionatural
E-shopBionatural.sk

Bionatural Limetka, esenciálny olej 10 ml - história ceny a dostupnosti

Bionatural Limetka, esenciálny olej 10 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Bionatural Limetka, esenciálny olej 10 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?