BioIntimo Anion denné hygienické vložky 10 ks

BioIntimo Anion denné hygienické vložky 10 ks

BioIntimo Anion denné hygienické vložky 10 ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BioIntimo Anion denné hygienické vložky 10 ks - popis produktu

Vďaka aniónovej vrstve, ktorá neutralizuje škodlivé kladné ióny ich používanie pomáha predchádzať zvýšenému množeniu baktérií a odstraňovať nepríjemný zápach. Pôsobia priaznivo aj proti plesniam a mykózam.

  • Biointimo aniónové vložky sú 6 -10 krát bezpečnejšie ako bežné vložky.
  • Účinky aniónových vložiek na zdravie: – hemolytický účinok – rýchle rozloženie krvi a vylučovaných odumretých tkanív – len nočné a denné vložky- 100% ideálny komfort- pocit maximálneho bezpečia a čistoty- posilnenie imunitného systému- zvýšenie odolnosti proti stresu- očistenie krvi- aktivácia metabolizmu- znižovanie pocitu únavy- eliminácia nepríjemného zápachu

Prečo sú aniónové vložky BIOINTIMO iné, lepšie ako bežné vložky? Pôsobia antibakteriálne, proti plesní a mykóze. Majú dostatočne veľkú aniónovú vrstvu, sú hemolytické (rýchlo odvedú a rozkladajú červené krvinky do vnútra vložiek, kde sa menia na bezpečný a nezapáchajúci gél) pôsobia antibakteriálne, odstraňujú zápaly a nepríjemný zápach, zlepšujú vnútornú sekréciu.

Dĺžka vložky 240 mm.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Hygienické vložky, patrí značke eTabletka, nájdete ho u predajcu eTabletka.sk.

BioIntimo Anion denné hygienické vložky 10 ks - parametre produktu

BioIntimo Anion denné hygienické vložky 10 ks - história ceny a dostupnosti

BioIntimo Anion denné hygienické vložky 10 ks - ďalšie zaujímavé produkty

BioIntimo Anion denné hygienické vložky 10 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?