BIODERMA Sensibio H2O festival 2 x 500 ml

BIODERMA Sensibio H2O festival 2 x 500 ml

BIODERMA Sensibio H2O festival 2 x 500 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 21,89 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BIODERMA Sensibio H2O festival 2 x 500 ml - popis produktu

Originál je len jeden! Ikonická micelárna čistiaca voda Sensibio obsahuje komplex aktívnych zložiek, ktoré sú špeciálne vyvinuté pre potreby citlivej pleti. Nielenže spoľahlivo odstraňuje aj vodeodolný make-up, ale vďaka výťažku z uhorky pleť aj upokojuje a osviežuje. Okrem toho rešpektuje fyziologické pH~5 pokožky a vďaka starostlivo vybraným čistiacim zložkám je k pokožke mimoriadne šetrný. Overené Štátnym zdravotným ústavom Českej republiky. BENEFITY: Odstraňuje nečistoty a znečisťujúce látky z pokožky. Vhodný na jemné a hĺbkové čistenie pleti. Odstraňuje make-up z tváre a očí. Zachováva 95 % kožného mikrobiómu. Upokojuje. Zabraňuje riziku kožných reakcií. Chráni prirodzenú rovnováhu pokožky. Veľmi dobrá znášanlivosť - Bez oplachovania - Neperfumovaný * Hodnotenie účinnosti odličovacieho prípravku u 10 osôb, jedna aplikácia. ČO SA DEJE VO VAŠEJ POKOŽKE? Citlivá pokožka nie je schopná plniť svoju úlohu ochrannej bariéry proti dráždivým látkam. Make-up, odstraňovanie make-upu, nečistoty, nepriaznivé vplyvy počasia: pleť je oslabená a deň čo deň napätá. Citlivá pokožka sa prejavuje ako horúca, nepríjemná a zväčšená alebo lokálne začervenaná. Ľahko sa vysušuje a vedie k nepríjemným pocitom napätia. Nadmerná citlivosť pokožky môže byť dočasná alebo dlhodobá. AKO funguje Sensibio H2O? Sensibio H2O je čistiaca a exfoliačná micelárna voda pre normálnu a citlivú pleť. Doprajte si jemné, ale dôkladné čistenie tváre bez toho, aby ste zaťažovali svoju pleť.Čistiaca voda Sensibio H2O je vyrobená z micel s vynikajúcimi čistiacimi a exfoliačnými vlastnosťami, ktoré ráno a večer hĺbkovo čistia tvár a zabraňujú usadzovaniu nečistôt v pleti. Micelárna technológia vyvinutá spoločnosťou Laboratoire BIODERMA je inšpirovaná bunkovými lipidmi, ktoré sa nachádzajú v pokožke. V dokonalej harmónii s pokožkou chráni prirodzený ochranný film. Micelárna čistiaca voda Sensibio H2O s fyziologickou hodnotou pH rešpektuje biologickú rovnováhu pleti, ktorá je nevyhnutná na udržanie zdravej pleti. Sensibio H2O obsahuje vysoko čistenú vodu farmaceutickej kvality. Vďaka komplexu 3 biomimetických upokojujúcich sacharidov účinne zabraňuje zápalovým procesom v pokožke. Starostlivý výber zložiek zabezpečuje dokonalú znášanlivosť a zaručuje, že akékoľvek stopy výrobku zanechané na pokožke nepredstavujú žiadne riziko poškodenia. Sensibio H2O A VAŠA RUTINA: Ráno a večer očistite/odlíčte tvár vrátane očného okolia a dekoltu pomocou vatového tampónu a micelárnej vody. Nie je potrebné oplachovať, stačí pokožku jemne osušiť. Potom naneste krém z radu Sensibio.

Tento produkt nájdete v skupine Čistenie pleti od značky BIODERMA, nájdete ho u predajcu Benulekaren.sk.

Produkt BIODERMA Sensibio H2O festival 2 x 500 ml patrí do skupiny produktov Pleťová voda, patrí značke BIODERMA, nájdete ho v e-shope Benulekaren.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Micelárne vody od značky BIODERMA, nájdete ho u predajcu Benulekaren.sk.

BIODERMA Sensibio H2O festival 2 x 500 ml - parametre produktu

BIODERMA Sensibio H2O festival 2 x 500 ml - história ceny a dostupnosti

BIODERMA Sensibio H2O festival 2 x 500 ml - ďalšie zaujímavé produkty

BIODERMA Sensibio H2O festival 2 x 500 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?