BIOCID 0,4% sprej 250 ml

BIOCID 0,4% sprej 250 ml

BIOCID 0,4% sprej 250 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BIOCID 0,4% sprej 250 ml - popis produktu

Insekticídny prípravok na báze permetrínu s reziduálnym účinkom proti širokej škále lietajúceho a plaziaceho sa hmyzu.

Permetrín patrí do skupiny syntetických pyretroidov, pôsobí na hmyz kontaktne a vyznačuje sa silným paralytickým účinkom na centrálny a periférny nervový systém. Prípravok zabraňuje novému napadnutiu parazitmi počas niekoľkých hodín až dní, podľa vonkajších klimatických podmienok. Voči teplokrvným organizmom je veľmi málo toxický.

Oblasť použitia ektoparazitózy psov a holubov (blchy, vši, kliešte, vtáčie a ušné roztoče) insekticídny účinok (mole, mravce, pavúky, muchy, komáre, osy, šváby, rusy) insekticídna asanácia prostredia, kotercov, búd, košov, klietok, kurínov atď.

Kontraindikácie: nepodávať mačkám, gravidným, sukám, šteňatám mladším ako 2 týždne a mláďatám vtákov. Prípravok je toxický pre ryby, plazy a včely.

Nežiaduce účinky: v mieste aplikácie môže dôjsť k prechodnému podráždeniu kože. Zriedkavo sa môže vyskytnúť svrbenie, erytherma, pálenie alebo vyrážka. V týchto prípadoch je potrebné zviera opláchnuť vodou.

Po aplikácii sa doporučuje počas 12-24 hodín obmedziť manipuláciu so zvieratami, hlavne sa nedoporučuje s ošetrenými zvieratami spať a neodporúča sa ich pohyb na slnku. Prípravok sa nesmie dostať do kontaktu s potravinami a pitnou vodou. Počas 24 hodín je potrebne zabrániť kontaktu detí s ošetreným zvieraťom.

Použitie

Prípravok sa aplikuje zvieratám striekaním proti srsti a proti smeru rastu peria, až do úplného navlhčenia. Dlhosrsté plemená psov sa odporúča prečesávať po nastriekaní. Príbytky zvierat vystriekať do mokra.

Dávkovanie: jednorazovo ako postrek, opakovať je možné po 1-2 týždňoch.

Upozornenie
  • Skladovanie pri teplote 15-25oC, chrániť pred svetlom, mrazom a teplotami nad 40oC.
  • Držať mimo dosahu a dohľadu detí.
  • Nie je určený pre potravinové zvieratá.
  • Len pre zvieratá.
  • Bez predpisu veterinárneho lekára.

BIOCID 0,4% sprej 250 ml - parametre produktu

KategóriaSpreje

BIOCID 0,4% sprej 250 ml - história ceny a dostupnosti

BIOCID 0,4% sprej 250 ml - ďalšie zaujímavé produkty

BIOCID 0,4% sprej 250 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?