BIO Zelený čaj - Sencha - VanaVita 27 x 50 g #8308478

BIO Zelený čaj - Sencha - VanaVita 27 x 50 g #8308478

BIO Zelený čaj - Sencha - VanaVita 27 x 50 g #8308478

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BIO Zelený čaj - Sencha - VanaVita 27 x 50 g - popis produktu

BIO Zelený čaj - Sencha - poklad z Ázie, ktorý očarí podmanivou vôňou a poteší vaše zmysly pri akejkoľvek príležitosti  BIO Zelený čaj - Sencha je sypaný čaj s prirodzene čistým zložením. Neobsahuje cukor ani žiadne zbytočné prídavné látky. Pochádza z ekologicky pestovanej rastliny čajovník čínsky (Camellia sinensis). Jeho listy sú bohaté na antioxidanty a kofeín. Ten je známy ako spaľovač tukov a vo výslednom čaji vás dokáže tiež príjemne povzbudiť. Často sa používa ako životabudič a skvele vás naštartuje do nového dňa hneď ráno. Zaliata zmes v šálke si vás však ešte predtým získa podmanivou vôňou, na ktorú nadväzuje jej vynikajúca, mierne trpká chuť.    BIO Zelený čaj - Sencha sa s obľubou pije pri akejkoľvek príležitosti. Samozrejme, najlepšie chutí v dobrej spoločnosti, čo z neho robí veľmi silný dôvod na stretnutie s vašimi najbližšími. Stačí ho len zaliať horúcou vodou, pár minút lúhovať a váš nápoj je na svete.      BIO Zelený čaj - Sencha a jeho výhody  je BIO sypaná čajová zmes zo sušených listov čajovníka čínskeho  neobsahuje cukor ani prídavné látky  pochádza z ekologického poľnohospodárstva  je známy obsahom antioxidantov a kofeínu používa sa na povzbudenie organizmu  má podmanivú a jemne trpkú chuť  je obľúbený pri akejkoľvek príležitosti  stačí ho len zaliať a lúhovať pár minút   Zloženie BIO zelený čaj Sencha (listy) (Camellia sinensis).    Návod na prípravu 1 čajovú lyžičku zalejte 250 ml horúcej vody (70 - 80 °C) a nechajte vylúhovať 3 - 6 minút.   Upozornenie Uchovávajte na suchom a chladnom mieste. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Produkt BIO Zelený čaj - Sencha - VanaVita 27 x 50 g #8308478 patrí do skupiny produktov Zelené čaje, vyrába ho značka VanaVita.

Tento produkt nájdete v skupine Bio čaje, patrí značke VanaVita.

BIO Zelený čaj - Sencha - VanaVita 27 x 50 g - parametre produktu

B2B fixed priceYes
bulkyes
Bulk Product62872
Bez aspartamuáno
Bez umelých sladidieláno
Bez GMOáno
BIOáno
Bez laktózyáno
Bezlepkovýáno
Vegánskyáno
Vegetariánskyáno
Zmesčíry
Formapotraviny
Balenie (g)27 x 50 g
HS kód09022000: - Ostatný zelený čaj (nefermentovaný)
Netto váha1.350000
producing_countryEU
ZnačkaVanaVita
KategóriaZelenina, Zelené čaje, Bio čaje
ZnačkaVanaVita

BIO Zelený čaj - Sencha - VanaVita 27 x 50 g - história ceny a dostupnosti

BIO Zelený čaj - Sencha - VanaVita 27 x 50 g - ďalšie zaujímavé produkty

BIO Zelený čaj - Sencha - VanaVita 27 x 50 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?