Fermentovaná sladká pasta, ktorej základom sú sójové bôby. Obsahuje: enzýmy vitamíny (B12) bielkoviny stopové prvky vlákninu. Bio miso sladké je pasterizované. Zloženie : celozrn. ryža bio, sójové bôby bio, voda, morská soľ Obsah: 250g Krajina pôvodu: Japonsko Výživové
Miso ryžové - táto fermentovaná vyzretá pasta zo sóje a ryže je vhodná do polievok či omáčok. Toto charakteristické korenie tvorí základ japonskej kuchyne už niekoľko rokov. Jemne slané korenie Miso je veľmi výživné, obsahuje enzýmy, vitamíny, bielkoviny a stopové prvky
V kuchyni využívaný ako veľmi kvalitný škrob. Kuzu je pnúca rastlina podobná vínnemu kríku. Jeho koreň je veľmi tuhý a má obrovskú silu, dokáže prerásť aj skalou. Škrob získaný z tohto koreňa má významné liečebné účinky. Použitie: zahusťovanie jedál (bežne ako