Najpopulárnejšie značky týchto produktov sú HiPP, COUNTRY LIFE, eTabletka, Allnature, Holle, SALVEST, Good Gout, Babybio, Sunar, RUDOLFS, Allnature s.r.o., English Tea Shop, Wolfberry, Hipp Beteiligungs AG, Sonnentor, DOCTEUR VALNET, Vitagermine sas, Apotheke, Health link, Popote, MEDIATE s.r.o., Pharma Nord, Bio Pharma, Goodgout a Ella's Kitchen. Všetky značky
Bioharmonie Melasa trstinová nesírená BIO 450 g | | Trstinová melasa je takmer čierna sirupovitá hmota, ktorá vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe trstinového cukru zo šťavy z cukrovej trstiny. Táto šťava obsahuje okrem cukru tiež biologicky aktívne látky, potrebné k jeho
Toto kakaové máslo bolo vylisováné z bio kakaových bôbov a potom len zbavené výraznej vône (dezodorizované) vodnou parou. Nebolo chemicky rafinováné ani ztužováné. Čisté kakaové máslo používáme do polev a pralinek z bielej čokolády či karobu. Je vynikajíce
Bio Parmezánové krekry s EP olivovým olejom sú vyrobené z extra panenského olivového oleja, dochucujú štedrou dávkou parmezánu (14%) a ľahko osolené morskou soľou zo Stredozemného mora. 100% celozrnné krekry obsahujú vysoké množstvo vlákniny a stopové prvky prítomné v
Modrý mak, vypestovaný v Českej republike. Má typickú výraznú chuť a vôňu a preto je ideálny aj do makových náplní, nátierok a posypov na slíže, trhancov, ovocných knedličiek a podobne. Môžeme ho pridať aj do domáceho pečiva. | | Zložene: Semená modrého
Kokosové orechy , z ktorých je získavaný strúhaný kokos, sa pestujú tradičným ekologickým spôsobom. Kokosy sú rozlúsknuté a po odstránení hnedej šupky nastrúhané, ošetrené vodnou parou a šetrne usušené
Na rozdiel od hnedého cukru má panela neporovnateľne bohatšiu škálu chutí a hlavne vôní, podobne ako med . Bez použitia chemických procesov (ako je napr. rafinácia) je výsledkom výživovo bohatý produkt, ktorý si na rozdiel od bieleho cukru uchováva všetky dôležité látky,
Prírodný trstinový cukor - Sypký cukor kryštál má svetlo hnedú farbu, príjemnú nevtieravú chuť a medovú vôňu . Vďaka zvyškovej melase ľahko zvýrazňuje pôvodnú chuť pokrmov . Predstavuje zdravšiu a chutnejšiu náhradu bieleho repného cukru. Vďaka zvyškovej trstinovej