BIO Vretená ražné - Country Life #9556239

BIO Vretená ražné - Country Life #9556239

BIO Vretená ražné - Country Life #9556239

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BIO Vretená ražné - Country Life - popis produktu

BIO Vretená ražné - lahodné bezvaječné cestoviny z celozrnnej ražnej múky, bohaté na živiny BIO Vretená ražné skvele zapadnú do vašej kuchyne. Ide o bezvaječné sušené cestoviny, ktoré sú tmavšie, pretože sa vyrábajú z celozrnnej ražnej múky v bio kvalite. Majú vynikajúcu chuť a oceníte ich počas prípravy mnohých zdravých receptov. Môžete ich uvariť na sladko alebo ako prílohu k mäsu či zelenine. Dajú sa tiež zapekať, ale hodia sa aj do šalátov alebo k omáčkam. Celozrnná ražná múka vzniká jemným a šetrným pomletím ražného zrna. Vďaka tomu si zachováva všetky dôležité živiny a vlákninu. BIO Vretená ražné obsahujú minimálny podiel cukru a soli, takže sú ideálne aj počas diéty. Majú vysoký podiel bielkovín a žiadne nasýtené tuky. BIO Vretená ražné a ich výhody: sú vyrobené z celozrnnej ražnej múky majú vynikajúcu chuť sú bohaté na bielkoviny a vlákninu majú nízky obsah cukru a soli sú vhodné aj pre vegánov Zloženie BIO celozrnná ražná múka. Tabuľka nutričných hodnôt Nutričné hodnoty100 g Energetická hodnota 1 356 kJ / 324 kcal Tuky 2,69 g z toho nasýtené tuky 0,0 g Sacharidy 68,74 g z toho cukry 1,0 g Bielkoviny 14,03 g Soľ 0,03 g Skladovanie Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70 %. Chráňte pred slnečným žiarením. Produkt obsahuje lepok. Môže obsahovať stopy vajec.

Produkt BIO Vretená ražné - Country Life #9556239 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Bezvaječné cestoviny, patrí pod značku COUNTRY LIFE, nájdete ho v e-shope Najlekaren.eu.

BIO Vretená ražné - Country Life - parametre produktu

Bez umelých sladidieláno
Bez GMOnie
Bez aspartamuáno
Bez laktózyáno
Vegánskyáno
Zmesčíry
Bezlepkovýnie
BIOáno
Balenie (g)16 x 400 g
Vegetariánskyáno
Formapotraviny
KategóriaCestoviny, Cereálie, Bezvaječné cestoviny
ZnačkaCOUNTRY LIFE
E-shopNajlekaren.eu

BIO Vretená ražné - Country Life - história ceny a dostupnosti

BIO Vretená ražné - Country Life - ďalšie zaujímavé produkty

BIO Vretená ražné - Country Life - ako nakúpiť najvýhodnejšie?