BIO slivkové telové maslo Saloos Obsah: 150 ml

BIO slivkové telové maslo Saloos Obsah: 150 ml

BIO slivkové telové maslo Saloos Obsah: 150 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BIO slivkové telové maslo Saloos Obsah: 150 ml - popis produktu

Luxusné šľahané maslo s lahodnou marcipánovou vôňou je dokonalým dezertom pre pokožku. Bio bambucké maslo a exkluzívny bio slivkový olej sa postarajú o maximálnu starostlivosť, hydratáciu, ochranu pred vonkajšími vplyvmi a výbornú kondíciu pokožky. Vďaka vysokému obsahu vitamínu E a mastných kyselín je slivkový olej známy svojou schopnosťou obmedziť podráždenie zachovávať mladistvý vzhľad a pružnosť pokožky. Zanecháva pokožku nádherne prevoňanú, zamatovo hebkú a vyhladenú. Vhodné pre všetky typy pleti, vrátane citlivej a zrelej.

Použitie: Rozotiera sa ľahučko, bez pocitu mastnoty. Na tele vytvára veľmi príjemný a neodolateľne voňavý film. Nádherne a intenzívne ho prevonia na niekoľko hodín až celý deň.

INCI: Butyrospermum Parkii Butter bio, Prunus Domestica Seed Oil bio, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sesamum Indicum Seed Oil bio, Squalane, Humulus Lupulus

Vegan. CPK BIO

Tento produkt sa nachádza v kategórii Telové mlieka, patrí značke SALOOS, nájdete ho v e-shope Bioterra.sk.

Produkt BIO slivkové telové maslo Saloos Obsah: 150 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Telové mlieko, patrí značke SALOOS, nájdete ho v e-shope Bioterra.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Bio mlieko od značky SALOOS, nájdete ho v e-shope Bioterra.sk.

BIO slivkové telové maslo Saloos Obsah: 150 ml - parametre produktu

BIO slivkové telové maslo Saloos Obsah: 150 ml - história ceny a dostupnosti

BIO slivkové telové maslo Saloos Obsah: 150 ml - ďalšie zaujímavé produkty

BIO slivkové telové maslo Saloos Obsah: 150 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?