BIO Ryžovo-kukuričná kaša - Country Life #9552080

BIO Ryžovo-kukuričná kaša - Country Life #9552080

BIO Ryžovo-kukuričná kaša - Country Life #9552080

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BIO Ryžovo-kukuričná kaša - Country Life - popis produktu

BIO Ryžovo-kukuričná kaša - vyčarujte si zdravé a výdatné raňajky, desiatu či snack už za pár minút! BIO Ryžovo-kukuričná kaša je výborným zdrojom vlákniny a sacharidov, ktoré vás nabijú energiou. Neobsahuje žiaden pridaný cukor ani soľ a je vhodná aj pre vegánov. Táto kaša je instantná, to znamená, že jej jednoduchá príprava vám zaberie len pár minút, a preto je ideálna pre zaneprázdnených ľudí, ale aj nadšencov aktívneho životného štýlu. BIO Ryžovo-kukuričná kaša a jej výhody instantná kaša výborný zdroj vlákniny a sacharidov výborne zasýti a doplní energiu jej príprava je veľmi jednoduchá a rýchla je ideálna ako zdravé raňajky, desiata alebo snack je vhodná aj pre vegetariánov a vegánov Zloženie Ryža pololúpaná (80%), kukuričná krupica (20%). Tabuľka nutričných hodnôt Nutričné hodnoty100 g Energetická hodnota 1 532 kJ / 367 kcal Tuky 0,4 g z toho nasýtené tuky 0,06 g Sacharidy 87,0g z toho cukry 0,4 g Bielkoviny 6,3 g Soľ 0,0 g Upozornenie Môže obsahovať stopy lepku a vajec. Skladujte pri teplote do 25°C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 70%.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Bio kaše, patrí značke COUNTRY LIFE, v ponuke predajcu Najlekaren.eu.

Produkt BIO Ryžovo-kukuričná kaša - Country Life #9552080 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Bio kaša, patrí značke COUNTRY LIFE, v ponuke predajcu Najlekaren.eu.

BIO Ryžovo-kukuričná kaša - Country Life - parametre produktu

Vegánskyáno
Balenie (g)15 x 300 g
Vegetariánskyáno
Bez laktózyáno
Bez GMOáno
Zmeszmes
BIOáno
Formapotraviny
Bez umelých sladidieláno
Bez aspartamuáno
Bezlepkovýáno
KategóriaBio kaše, Bio kaša
ZnačkaCOUNTRY LIFE
E-shopNajlekaren.eu

BIO Ryžovo-kukuričná kaša - Country Life - história ceny a dostupnosti

BIO Ryžovo-kukuričná kaša - Country Life - ďalšie zaujímavé produkty

BIO Ryžovo-kukuričná kaša - Country Life - ako nakúpiť najvýhodnejšie?