Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Čierne korenie vyniká svojou typicky korenenou vôňou a chuťou, vypestované bolo na Srí Lanke, kde sú na jeho pestovanie ideálne podmienky.
Tento produkt nájdete v skupine Zmesi korenia, vyrába ho značka Bio Nebio, v ponuke predajcu MojaLekáreň.sk.
Produkt BIO NEBIO Korenie čierne mleté BIO 50 g je označený EAN kódom 8594052882681.
Kategória | Korenie, Zmesi korenia, Dochucovadlá |
Značka | Bio Nebio |
E-shop | MojaLekáreň.sk |
EAN | 8594052882681 |
Čierne korenie vyniká svojou typicky korenenou vôňou a chuťou, vypestované bolo na Srí Lanke, kde sú na jeho pestovanie ideálne podmienky
Sušený a najemno mletý koreň kurkumy, používa sa ako korenie v kombinácii so zázvorom a korením a do karí zmesí
Sušený a najemno mletý cesnak používa sa ako korenie na dochutenie polievok, omáčok, dusenej i pečenej zeleniny alebo do nátierok
Cejlónska škorica je sladký druh škorice, vyhľadávaná pre svoju veľmi jemnú a sladkú chuť
Zázvor pochádza pôvodne z Ázie a pre kulinárske a medicínske účely sa pestuje odpradávna. Tento usušený jemne pomletý koreň zázvoru má typickú výraznú chuť a vôňu. | | Korenie v tomto veľkom cenovo výhodnom balení v papierovom sáčku je
Škorica cassia je obľúbená pre svoju zemitú a zároveň sladkú chuť aj výraznú vôňu
Korenie v bio kvalite v sebe nesie typickú vôňu a teplé tóny škorice a klinčekov, jemnosť jej dodáva muškátový kvet a štipľavosť sušený zázvor
Chuťovo vyladená zmes korenia na steak obsahuje iba korenie a bylinky, ktoré sa k mäsu skvele hodia a dokážu zvýrazniť jeho chuť. Pikantné čierne korenie, sladká paprika a cibuľa sú základom tejto zmesi. Vôňu a jemnosť jej dodávajú koriander, rasca, petržlen a oregano
Jemná koreniaca zmes na ryby sa skvele hodí na grilovanie rýb, ale aj do všetkých druhov rybích pokrmov a rybích polievok
Bio rasca celá vypestovaná na farme Marcely a Martina Ležákových pod Hostýnskymi vrchmi na Zlínsku
Majoránka pochádza pôvodne zo stredomorskej oblasti, v slovenskej kuchyni je majoránka veľmi obľúbená a často používaná
Korenie čierne mleté má výraznú ostrú, až pálivú chuť. Používa sa predovšetkým na dochutenie polievok, šalátov, studených i teplých omáčok
Jemná a voňavá zmes citrusových plodov v kombinácii s aromatickým korením, slúži na ochutenie vareného vína alebo horúceho punču
BIO Čierne korenie mleté - Sonnentor, 50g | | Obsah: BIO Čierne korenie mleté - Sonnentor | | 1x50g | | Charakteristika BIO Čierne korenie mleté - Sonnentor: | | BIO Čierne korenie mleté - výrazné korenie, ktoré nemôže chýbať v žiadnej kuchyni | | BIO Čierne korenie mleté obsahuje jemné
Kurkuma mletá Wolfberry BIO 50 gv BIO kvalite. Korenie s klasicky žltou farbou a zemitú, mierne horkastú a pepřovitou chuťou
Sonnentor Chlebové korenie hrubo mleté BIO 45 g | | Ten, kto túži po niečom neobvyklom a chce svojmu chlebu prepožičať osobitý ráz, môže ho zjemniť ešte anízom, kardamómom, makom alebo čiernou rascou. Chlebové korenie je určené pre všetky druhy chleba. Korenie sa zapracuje do
Perníkové korenie jednoducho patrí k Vianociam. Perníkové korenie je určené na perník a nielen na neho. Tiež vianočné pečivo, ovocný chlebíček a koláče sa ním dajú skvele zjemniť. Teplá korenená aróma má ľahkú ostrosť. | | Zloženie: Škorica cassia bio, aníz bio,
BIO Chlebové korenie hrubo mleté je tradičnou zmesou korenia, ktorá obsahuje mletú rascu, fenikel a koriander. Ocení ho každý pekár či pekárka, ktorí radi pripravujú rôzne druhy pečiva. Skvele sa hodí na chlieb, rožky či žemle. Dodá im osobitnú a jedinečnú chuť. Osvieži tak
Škorica ako korenie sa používa hlavne na prípravu sladkých pokrmov, do najrôznejšieho pečiva a cukrárenských výrobkov alebo pri zaváraní ovocia
BIO Škorica cejlónska mletá sa vyrába zo Škoricovníka cejlónskeho, ktorý rastie na Srí Lanke a považuje sa za najkvalitnejší zdroj škorice. Je typická pre svoju sladkú chuť a hodí sa na dochutenie pokrmov i nápojov
Grilovacia soľ s korením mletá bio 100g | | Koreniaci prípravok Grilovacia soľ s korením - 'pre pikantný grilovací zážitok' Grilovacia soľ je komplexná zmes z rôzneho korenia a kryštalickej soli. Chilli sa stará o ľahkú ostrosť, zatiaľ čo rímsky kmín je zodpovedný za korenistú
K príprave tradičného guláša je potrebné mať dostatok cibule, mäsa, trpezlivosti a odvážnu ruka čo sa týka korenia. S Lajošovým gulášovým korením to bude hračka. Sladká a ostrá paprika, cesnak, kúsky cibule a rasca sa postarajú o výdatný temperament maďarského národného