Medzi najviac zastúpené značky patria HiPP, Alteya organics, Babybio, Alteya, Holle, SALOOS, eTabletka, Kendamil, The Bridge, Vitagermine sas, Ikarov, Hipp Beteiligungs AG, LAVERA, ECOMIL, Sunar, Bione Cosmetics, PURITY VISION, Goodgout, WELEDA, So’Bio étic, Kendal Nutricare, PUPA Milano, Urtekram, Jonzac a Health link. Všetky značky
Amylon Puding čokoládový bezlepkový BIO 40 g | | Tipy na použitie: | | | domáci termix - klasicky pripravíme horúci puding a ešte za tepla vmiešame 250 g mäkkého biotvarohu, potom necháme vychladnúť | pečenie - horúci puding možno naliať na surové cesto vyliate na pekáči, môžete
Amylon Puding vanilkový bezlepkový BIO 40 g | | Tipy na použitie: | | | domáci termix - klasicky pripravíme horúci puding a ešte za tepla vmiešame 250 g mäkkého tvarohu, potom necháme vychladnúť | pečenie - horúci puding možno naliať na surové cesto vyliate na pekáči, môžete pridať
Ryžový puding s jablkom a škoricou. Rýchla a jednoduchá príprava. Bez pridaného cukru. Neobsahuje lepok a je teda vhodný pre celiatikov. Vychutnajte si ho v biokvalite. | | Zloženie: Bio ryžový škrob (89%), bio jablko sušené (8%), bio škorica mletá (3%). | | Výživové
Puding marhuľový s kúskami ovocia bezlepkový Bio 40 g 4 + 1 zdarma | | Tipy na použitie: | | | domáci termix - klasicky pripravíme horúci puding a ešte za tepla vmiešame 250 g mäkkého biotvarohu, potom necháme vychladnúť | pečenie - horúci puding možno naliať na surové cesto vyliate na
Amylon Puding matcha s príchuťou ananásu bezlepkový BIO 40 g | | Puding sa vyrába z kukuričného škrobu, je teda bezlepkový. Obsahuje iba prírodné suroviny ako japonský mletý zelený čaj s názvom matcha a prírodné ananásovej aróma. Táto exotická variant pudingu prinesie nový
Amylon Puding jahodový bezlepkový BIO 40 g | | zloženie: | | Kukuričný škrob *, sušené jahody * (6%), farbivo (sušená červená repa *), prírodná jahodová aróma. * Produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva | | Tipy na použitie: | | | domáci termix - klasicky pripravíme horúci
Amylon BIO puding ryžový so škoricou a jablkom 40 g | | Návod na prípravu: | | Z odmeraného 1/2 l mlieka odlejeme 350 ml do varnej nádoby. Pridáme 1 lyžicu cukru (cca 20g) a zohrievame k varu. Do zvyšku mlieka vsypeme obsah vrecka. Dobre rozmiešanú zmes nalejeme do vriaceho mlieka a za