BIO Čaj levanduľa kvet - Sonnentor 6 x 70 g #9552092

BIO Čaj levanduľa kvet - Sonnentor 6 x 70 g #9552092

BIO Čaj levanduľa kvet - Sonnentor 6 x 70 g #9552092

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BIO Čaj levanduľa kvet - Sonnentor 6 x 70 g - popis produktu

BIO Čaj levanduľa kvet má sladkú chuť a korenistú vôňu s tónmi citróna a mäty BIO Čaj levanduľa kvet má sladkú vôňu s tónmi citróna a mäty, ktorá pohladí vaše zmysly a dodá vám pocit úplného pokoja a pohody. Chuť je predovšetkým sladko kvetinová, jemne horkastá, niekomu môže dokonca pripomínať rozmarín. Má krásnu žlto-fialovú farbu a je vyhľadávaný ľuďmi, ktorí túžia po upokojení a relaxácii. Vďaka svojim účinkom je ideálnym večerným čajom, ktorý vás pripraví na sladký spánok. Jeho lístky tiež môžete pridať do kúpeľa, ktorý sa razom premení na pohodové domáce kúpele. Tieto kvety z levandule pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. Čaj je ručne balený a určite vás tiež poteší jeho recyklovateľné eko balenie.   BIO Čaj levanduľa kvet a jeho výhody obsahuje sušené kvety levandule je v BIO kvalite je ideálnym večerným čajom hodí sa do kúpeľa je ručne balený má eko balenie   Zloženie Levanduľa (Lavandula angustifolia) * * z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva   Dávkovanie 1 čajovú lyžičku na šálku (cca 200 ml) prelejeme vriacou vodou a necháme 5-10 minút lúhovať. Užívajte 1-2 šálky denne (1 šálka = 200 ml).   Upozornenie Nie je náhradou pestrej stravy. Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte uvedené denné dávkovanie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte v uzavretom obale na chladnom a suchom mieste.

Produkt BIO Čaj levanduľa kvet - Sonnentor 6 x 70 g #9552092 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Bio čaje, patrí značke Sonnentor, v ponuke predajcu Najlekaren.eu.

BIO Čaj levanduľa kvet - Sonnentor 6 x 70 g - parametre produktu

Vegánskyáno
Balenie (g)6 x 70 g
Bezlepkovýáno
HS kód12119086: -- Ostatné
ZnačkaSonnentor
bulkyes
producing_countryEU
Zmesčíry
Vegetariánskyáno
Netto váha0.420000
Brutto váha0.522000
Bez laktózyáno
Bez GMOáno
BIOáno
Bez umelých sladidieláno
Bez aspartamuáno
Bulk Product52624
Formapotraviny
KategóriaKvetiny, Kvety, Bio čaje
ZnačkaSonnentor
E-shopNajlekaren.eu

BIO Čaj levanduľa kvet - Sonnentor 6 x 70 g - história ceny a dostupnosti

BIO Čaj levanduľa kvet - Sonnentor 6 x 70 g - ďalšie zaujímavé produkty

BIO Čaj levanduľa kvet - Sonnentor 6 x 70 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?