Pracovná otočná stolička AIR FLOW bimos #3727586

Pracovná otočná stolička AIR FLOW bimos #3727586

Pracovná otočná stolička AIR FLOW bimos #3727586

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pracovná otočná stolička AIR FLOW bimos - popis produktu

Pracovná otočná stolička AIR FLOW, s klzákmi a nožným kruhom, poťah z umelej kože čierna. Dodávka = čiastočne rozobraté. Vyhotovenie podstavca = s podlahovými klzákmi a nožným kruhom. Mechanika sedadla = synchrónna mechanika s reguláciou hmotnosti, prestavenie sklonu sedadla. Materiál sedadla = umelá koža. Farba sedadla = čierna. Druh prestavenia výšky = plynová pružina. Materiál podstavca = hliník. Rozsah prestavenia výšky = 580 - 850 mm. Výška operadla = 450 mm. Šírka sedadla = 460 mm. Hĺbka sedadla = 400 - 460 mm. Vyhotovenie lakťových opierok = bez lakťových opierok. Priemer nohy = 680 mm. Nosnosť = 120 kg. Farba podstavca = hliník leštený. Vlastnosť = umývateľné, pohodlné. Typ produktu = pracovné otočné stoličky. Ideálne na stabilnú prácu pri strojoch a vysokých pracoviskách a pod. Efekt Air Flow vďaka novodobej voštinovej štruktúre s optimálnou cirkuláciou vzduchu. Komfortné čalúnenie pre príjemný pocit pri sedení bez potenia sa. Automatická synchrónna technika s automatickou reguláciou hmotnosti na aktívne a dynamické sedenie. Integrované opierka bedrových stavcov. Ľahko nastaviteľné ergonomické funkcie. Pracovná otočná stolička AIR FLOW je spoľahlivou pracovnou stoličkou pre všetky pracoviská vo výrobe či laboratóriu. Inovatívny efekt Air Flow sa postará o dokonalú pracovnú klímu. Spolu so svojím komfortným čalúnením a rozsiahlym ergonomickým balíčkom sa stáva inteligentným sprievodcom každodenným pracovným dňom. Novodobá voštinová štruktúra s efektom Air Flow v časti chrbta zabezpečuje optimálnu mikroklímu a ovzdušňuje chrbát. Komfortné čalúnenia s integrovanou opierkou bedrovej chrbtice sú nielen ergonomické, presviedčajú aj cirkuláciou vzduchu v časti chrbta a postarajú sa tak o príjemný pocit pri sedení bez potenia. Špeciálne vyvinutá priemyselná ergonómia podporuje telo pri každej pracovnej polohe a dá sa intuitívne ovládať. Synchrónna mechanika umožňuje aktívne dynamické sedenie s optimálnym podopieraním tela. Vďaka automatickej regulácii hmotnosti sa stolička automaticky prispôsobí používateľovi a zabezpečuje ergonomické držanie tela bez namáhavého prispôsobovania. Rozsiahly ergonomický balíček obsahuje vždy prestavenie výšky, hĺbky sedadla, sklonu sedadla a výšky operadla. Pracovná stolička AIR FLOW sa tak dá optimálne prispôsobiť konkrétnej osobe a okrem toho aj pracovnej situácii a pracovnej úlohe. Zúžené operadlo v hornej časti umožňuje veľký dosah a tým flexibilnú prácu. Stabilný hliníkový nožný kríž, leštený. Klzáky zabezpečujú bezpečný postoj na pracoviskách s obmedzenou možnosťou pohybu. Plynová pružina pre prestavenie výšky 580 - 850 mm. Ergonómia: Automatická synchrónna mechanika s automatickou reguláciou hmotnosti. Možnosť prestavenia sklonu, výšky a hĺbky sedadla. Dodávané čiastočne zmontované - ľahká montáž. Vaša výhoda Operadlo so špeciálnou voštinovou štruktúrou umožňuje cirkuláciu vzduchu a zabraňuje poteniu na pracoviskách v prevádzke.

Produkt Pracovná otočná stolička AIR FLOW bimos #3727586 patrí do skupiny produktov Pracovné stoličky, patrí značke bimos, vo farebnej verzii ČIERNA, nájdete ho u predajcu Kaiserkraft.sk.

Pracovná otočná stolička AIR FLOW bimos - parametre produktu

Farbačierna
KategóriaStoličky, Pracovné stoličky
Značkabimos
FarbaČIERNA
E-shopKaiserkraft.sk

Pracovná otočná stolička AIR FLOW bimos - história ceny a dostupnosti

Pracovná otočná stolička AIR FLOW bimos - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Pracovná otočná stolička AIR FLOW bimos - ďalšie zaujímavé produkty

Pracovná otočná stolička AIR FLOW bimos - ako nakúpiť najvýhodnejšie?