Biele tričko BUĎ CHLAP!

Biele tričko BUĎ CHLAP!

Biele tričko BUĎ CHLAP!

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Biele tričko BUĎ CHLAP! - popis produktu

NOVINKA!! Pánske tričko s logom Buďchlap!, ktoré musí mať každý správny muž. Klasické tričko s krátkymi rukávmi v jednoduchom prevedení je ideálne na každodenné nosenie. Okrúhly výstrih doladí jednoduchý vzhľad. Kvalitný materiál poskytne pohodlie počas nosenia. Toto tričko ľahko skombinujete s trendovými rifľami či farebnou mikinou.   Materiálové zloženie: 90% bavlna, 10% elastan.   Veľkosť Dĺžka A Šírka produktu B Vonkajšia dĺžka rukáva C Spodná šírka E S 69 51 18 48 M 71 53 19 50 L 73 55…

Produkt Biele tričko BUĎ CHLAP! patrí do skupiny produktov Pánske tričká, je v ponuke značky Buďchlap, je vyrobený vo veľkosti 2XL, XL, farebný variant je biela v ponuke e-shopu Buďchlap.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Biele tričká, patrí značke Buďchlap vo veľkosti 2XL, XL, farebný variant je biela, nájdete ho v e-shope Buďchlap.sk.

Biele tričko BUĎ CHLAP! - parametre produktu

Farbabiela
VýstrihOkrúhly
PotlačBez potlače
Distribuce
VeľkosťXXL
KategóriaTričká, Pánske tričká, Biele tričká
ZnačkaBuďchlap
Veľkosť2XL, XL
Farbabiela
E-shopBuďchlap.sk

Biele tričko BUĎ CHLAP! - história ceny a dostupnosti

Biele tričko BUĎ CHLAP! - ďalšie zaujímavé produkty

Biele tričko BUĎ CHLAP! - ako nakúpiť najvýhodnejšie?