Bezvreckový vysávač Concept VP 5240 RADICAL Pet Expert

Bezvreckový vysávač Concept VP 5240 RADICAL Pet Expert

Bezvreckový vysávač Concept VP 5240 RADICAL Pet Expert

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bezvreckový vysávač Concept VP 5240 RADICAL Pet Expert - popis produktu

Bezvreckový vysávač Concept VP 5240 RADICAL Pet Expert je spojením vysokej sacej sily a nízkej spotreby. Je veľmi tichý, maximálna hlučnosť dosahuje 72 dB. Vďaka akčnému rádiu 10 m disponuje naozaj širokým záberom a vysajete s ním i veľké miestnosti. Skvele si poradí s upratovaním tvrdých podláh i kobercov. Ocenia ho najmä majitelia domácich maznáčikov. Bezvreckový vysávač je vybavený vysoko účinným ECO motorom s príkonom 800 W, ktorý má dostatočný výkon pre perfektné upratovanie. Saciu silu môžete ľahko upraviť elektronickou reguláciou. Systém cyklónu spočíva v odstredivej sile pôsobiacej pri rotácii vysávaného vzduchu na nečistoty a ich následné odstredenie do zbernej nádoby. Hlavnou výhodou cyklónových vysávačov je absencia sáčkov a ich nemenný výkon pri vysávaní. Navyše počas upratovania nedochádza k víreniu prachu. Umývateľný HEPA filter 13 zachytí aj tie najjemnejšie prachové častice, preto je vhodný pre alergikov a astmatikov. Cyklónový vysávač využíva namiesto klasických vrecúšok zbernú nádobu s objemom 2,5 l. Plnú nádobu stlačením tlačidla uvoľníte a vysypete.Špeciálne tvarovaná AAAA podlahová hubica dosahuje v spojení s revolučnou konštrukciou motora maximálneho výkonu. Dokonale s ňou vysajete všetky koberce, predložky, behúne alebo čalúnený nábytok. Jednoduché prepnutie do režimu pre pevné podlahy. Súčasťou základnej výbavy je veľká turbokefa, malá turbokefa a šikovný nástavec na šetrné ošetrenie kože a srsti vášho domáceho maznáčika. Hlavnou výhodou je, že jedným ťahom vyčešete a zároveň aj vysajete všetky prebytočné chlpy bez zbytočného neporiadku. Mäkčené zadné kolesá sú šetrné ku každému povrchu. Vysávač ponúka 2 parkovacie polohy a 2 možnosti ukotvenia podlahovej hubice. Je vybavený praktickou rukoväťou pre jednoduché prenášanie, ktoré po stlačení slúži ako tlačidlo na navíjanie prívodného kábla. Vyrobila spoločnosť Concept.AAAA účinnosťPríkon: 800 WExtra tichý: 72 dBObjem prachovej nádoby: 2,5 lRegulácia výkonuKovové teleskopické trubiceMäkké zadné kolesáPredné koliesko otočné o 360 °HEPA filter 13Dĺžka kábla: 6 mAkčný rádius: 10 mVertikálna a horizontálna parkovacia polohaFarba: bronzováHmotnosť: 4,5 kg (bez príslušenstva)Rozmery: 41 x 24 x 26,5 (v x š x h) Príslušenstvo:AAAA hubicaVeľká turbokefaMalá turbokefaKefa na zvieraciu srsťŠtrbinová hubicaHubica s kefkouHubica na čalúnenieDržiak príslušenstva

Produkt Bezvreckový vysávač Concept VP 5240 RADICAL Pet Expert patrí do skupiny produktov Bezvreckové vysávače, vyrába ho značka Concept.

Bezvreckový vysávač Concept VP 5240 RADICAL Pet Expert - parametre produktu

Bezvreckový vysávač Concept VP 5240 RADICAL Pet Expert - história ceny a dostupnosti

Bezvreckový vysávač Concept VP 5240 RADICAL Pet Expert - súvisiace články v blogu

Ako si vybrať vysávač?

Znepríjemňujú vám život blato, prach, peľ, roztoče, alergény a iné nečistoty? Vysávajte. 

Bezvreckový vysávač Concept VP 5240 RADICAL Pet Expert - ďalšie zaujímavé produkty

Bezvreckový vysávač Concept VP 5240 RADICAL Pet Expert - ako nakúpiť najvýhodnejšie?