Bezpečnostná schránka na kľúče s kódovým zámkom, Iso 19447

Bezpečnostná schránka na kľúče s kódovým zámkom, Iso 19447

Bezpečnostná schránka na kľúče s kódovým zámkom, Iso 19447

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bezpečnostná schránka na kľúče s kódovým zámkom, Iso 19447 - popis produktu

Skrinka na kľúče.Už žiadne vytváranie duplikátov kľúčov pre všetkých členov rodiny, stačí vložiť kľúč do trezoru a zadať kód s členmi domácnosti! Vyrobené z pevnej a kvalitnej ocele zaisťuje dlhodobé používanie správnej bezpečnosti uložených kľúčov.Trezorová uzamykateľná schránka je skvelým riešením, ako udržať vaše kľúče v bezpečí mimo budovy. Sbránka - Trezor zabezpečený 4-miestnym kódom. Zámok je programovateľný a môžete ho jednoducho nastaviť a neskôr zmeniť. Výhodou 4-miestnej šifry je, že je ľahko zapamätateľná.Skrinka na kľúče s novým kombinovaným zámkom. Poskytuje bezpečné uloženie. Je vhodný na vnútorné aj vonkajšie použitie.Trezor sa veľmi jednoducho montuje, potrebujete len vŕtačku na vyvŕtanie otvorov do stien a krížový skrutkovač na dotiahnutie skrutiek po Vhodné vešiaka. Perá sú súčasťou jedného.Farba: čierna / sivá Materiál kov / plast Vonkajšie rozmery: 12x9x4 cm Vnútorné rozmery: 10 x 7 x 2,5 cm Hmotnosť: 0,292 kg Hmotnosť v balení: 0,328 kgFarba: čierna šedáMateriál kov/plastVonkajšie rozmery: 12 x 9 x 4 cmVnútorné rozmery: 10 x 7 x 2,5 cmMierka: 0,292 kgCelková hmotnosť: 0,328 kgUž nemusíte robiť duplikáty kľúčov pre všetkých v rodine, stačí vložiť kľúč do trezoru a poslať kód s členmi domácnosti! Vyrobené z pevnej a kvalitnej ocele zaisťuje dlhodobé používanie správnej bezpečnosti uložených kľúčov.00019447

Produkt Bezpečnostná schránka na kľúče s kódovým zámkom, Iso 19447 patrí do skupiny produktov Schránky na kľúče, je v ponuke značky ISOTRA, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Bezpečnostné schránky, patrí značke ISOTRA v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Bezpečnostná schránka na kľúče s kódovým zámkom, Iso 19447 - parametre produktu

Bezpečnostná schránka na kľúče s kódovým zámkom, Iso 19447 - história ceny a dostupnosti

Bezpečnostná schránka na kľúče s kódovým zámkom, Iso 19447 - ďalšie zaujímavé produkty

Bezpečnostná schránka na kľúče s kódovým zámkom, Iso 19447 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?