Béžové kožené šľapky na plochom podpätku s retiazkou - 39

Béžové kožené šľapky na plochom podpätku s retiazkou - 39

Béžové kožené šľapky na plochom podpätku s retiazkou - 39

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Béžové kožené šľapky na plochom podpätku s retiazkou - 39 - popis produktu

Béžové kožené šľapky na plochom podpätku s retiazkou sú dokonalou kombináciou štýlu a pohodlia. Tieto šľapky sú vyrobené z ekologickej kože, čo znamená, že sú šetrné k životnému prostrediu a bezpečné na nosenie. Ich béžová farba dodáva tomuto páru šľapiek štýlový a elegantný vzhľad, ktorý sa ľahko hodí k mnohým odevom. Retiazka na členku pridáva špeciálny dotyk a upevňuje šľapky na nohe, čím zaisťuje pohodlný a istý krok.Tieto šľapky majú plochý podpätok, ktorý poskytuje stabilitu a pohodlie pri chôdzi. Okrem toho sú vyrobené z kvalitnej kože, ktorá je mäkká na dotyk a prispôsobuje sa tvaru nohy. Béžové kožené šľapky na plochom podpätku s retiazkou sú ideálnou voľbou pre ženy, ktoré hľadajú pohodlné a trendy obuv pre každodenné použitie. Doprajte si túto štýlovú a ekologickú alternatívu a získajte šľapky, ktoré vám budú slúžiť dlhé roky.VEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosť3536373839404142Dĺžka stopy (cm)22,52323,524,5252626,527,5

Produkt Béžové kožené šľapky na plochom podpätku s retiazkou - 39 patrí do skupiny produktov Dámska obuv, patrí pod značku Rouzit, Seastar Blue, je vyrobený vo veľkosti 39, vo farebnej verzii béžová.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske šľapky, je v ponuke značky Rouzit, Seastar Blue, je vyrobený vo veľkosti 39, farebný variant je béžová.

Produkt Béžové kožené šľapky na plochom podpätku s retiazkou - 39 patrí do skupiny produktov Dámske žabky, patrí značke Rouzit, Seastar Blue, je vyrobený vo veľkosti 39, vo farbe béžová.

Béžové kožené šľapky na plochom podpätku s retiazkou - 39 - parametre produktu

Veľkosť39
Výška podpätku / platformy1,5 cm
Farbabéžová
Špička topánkyotvorená
Vonkajší materiálekologická koža
Vnútorný materiálekologická koža
Vzorjednofarebný
Výška podpätkunízky (0-3 cm)
Zateplenienie
Typ podpätkuplochý
Zapínanienazúvacie
KategóriaDámska obuv, Šľapky, Žabky, Dámske šľapky, Dámske žabky, Retiazky
ZnačkaRouzit, Seastar Blue
Veľkosť39
Farbabéžová

Béžové kožené šľapky na plochom podpätku s retiazkou - 39 - história ceny a dostupnosti

Béžové kožené šľapky na plochom podpätku s retiazkou - 39 - ďalšie zaujímavé produkty

Béžové kožené šľapky na plochom podpätku s retiazkou - 39 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?