Béžové kožené poltopánky na platforme - 41

Béžové kožené poltopánky na platforme - 41

Béžové kožené poltopánky na platforme - 41

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Béžové kožené poltopánky na platforme - 41 - popis produktu

V ponuke máme dámske nazúvacie béžové poltopánky vyrobené zo 100% prírodnej kože. Tieto poltopánky majú zaoblený tvar nosa, čo im dodáva elegantný vzhľad. Sú navrhnuté s dôrazom na pohodlie, preto sú upevnené na masívnej platforme, ktorá zabezpečuje stabilitu pri chôdzi.Na prednej časti poltopánky sa nachádza ozdobná retiazka, ktorá pridáva štýlový a šarmantný detail. Pod jazykom je elastická gumička, ktorá umožňuje lepší a pohodlnejší fit na nohu. Taktiež majú spevnenú pätu, čo zaručuje podporu a zabraňuje ich deformácii.Tieto poltopánky sú nielen trendy a moderné, ale aj pohodlné vďaka stielke vyrobené z kvalitnej prírodnej kože. Pri výbere veľkosti odporúčame sa riadiť tabuľkou veľkostí, aby ste mali istotu, že si vyberiete tú správnu veľkosť. Pretože vaše pohodlie je pre nás prioritou.VEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosť3536373839404142Dĺžka stopy (cm)22,52323,524,5252626,527,5

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske mokasíny, patrí pod značku Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 41, vo farebnej verzii béžová, v ponuke predajcu Rouzit.sk.

Produkt Béžové kožené poltopánky na platforme - 41 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske poltopánky, patrí značke Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 41, vo farbe béžová, nájdete ho u predajcu Rouzit.sk.

Béžové kožené poltopánky na platforme - 41 - parametre produktu

Veľkosť41
Typ podpätkuna platforme
Farbabéžová
Vonkajší materiálprírodná koža
Zapínanienazúvacie
Špička topánkyokrúhla / zaoblená
Vzorjednofarebný
Zateplenienie
Výška podpätkustredný (3-7 cm)
Vnútorný materiálprírodná koža
Výška podpätku / platformy5,5 cm
KategóriaPoltopánky, Mokasíny, Dámske mokasíny, Dámske poltopánky
ZnačkaRouzit
Veľkosť41
Farbabéžová
E-shopRouzit.sk

Béžové kožené poltopánky na platforme - 41 - história ceny a dostupnosti

Béžové kožené poltopánky na platforme - 41 - ďalšie zaujímavé produkty

Béžové kožené poltopánky na platforme - 41 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?