Béžové priedušné baleríny s cvokmi - 36

Béžové priedušné baleríny s cvokmi - 36

Béžové priedušné baleríny s cvokmi - 36

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 22,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Béžové priedušné baleríny s cvokmi - 36 - popis produktu

Táto kvalitná obuv je vyrobená z moderných ekologických materiálov, ktoré sú dýchatelné a pohodlné. Štýlové béžové baleríny majú gumu, ktorá zjednodušuje obúvanie a poskytuje dokonalé sedenie. Pohodlie je zaručené vďaka mäkkému eko koži na stielke. Tieto baletky sú ideálne na každodenné nosenie a majú pohodlný a štýlový nízky podpätok. Predná časť je zdobená elegantnými gombíkmi a má špicatý tvar, čo dodáva obuvi šarm a jedinečnosť. Naša kolekcia obsahuje aj ďalšie modely balerínok, ktoré určite stojí za to si pozrieť. Pri výbere správnej veľkosti môžete opierať na našu podrobnú veľkostnú tabuľku, ktorá vám pomôže nájsť perfektnú veľkosť pre vaše nohy.VEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosť3536373839404142Dĺžka stopy (cm)22,52323,524,5252626,527,5

Produkt Béžové priedušné baleríny s cvokmi - 36 patrí do skupiny produktov Dámska obuv, patrí pod značku Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 36, vo farebnej verzii béžová v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske baleríny, patrí pod značku Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 36, vo farebnej verzii béžová, v ponuke predajcu Rouzit.sk.

Béžové priedušné baleríny s cvokmi - 36 - parametre produktu

Veľkosť36
Farbabéžová
Zateplenienie
Výška podpätkunízky (0-3 cm)
Vonkajší materiálekologická koža
Špička topánkyšpicatá
Vnútorný materiálekologická koža
Typ podpätkuplochý
Výška podpätku / platformy1,5 cm
Zapínanienazúvacie
KategóriaDámska obuv, Baleríny, Dámske baleríny
ZnačkaRouzit
Veľkosť36
Farbabéžová
E-shopRouzit.sk

Béžové priedušné baleríny s cvokmi - 36 - história ceny a dostupnosti

Béžové priedušné baleríny s cvokmi - 36 - ďalšie zaujímavé produkty

Béžové priedušné baleríny s cvokmi - 36 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?