Amylon Prášok kypriaci do pečiva bezlepkový 12 g BIO Výborný pomocník pri pečení, vaše cesto bude odľahčené a nadýchané. Pomôže vám pripraviť skvelé bábovky, muffiny alebo sušienky. Prášok do pečiva Amylon neobsahuje fosfáty. Nakyprenie zaistí vínny kameň a jedlá sóda
Raciolky - minichlebíčky ryžové s mliečnokakaovou polevou, pufovaný výrobok. | | Zloženie: Ryža 50%, mliečnokakaová poleva 50% (cukor, rastlinný tuk /palmojadrový, palmový, bambucký, v rôznom pomere/, sušená srvátka, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku 7%, sušené
Tento bezlepkový a bezfosfátový kypriaci prášok do pečiva obsahuje vínny kameň (ktorého kryštáliky nájdete v sudoch od vína), bežnú jedlú sódu a bio kukuričný škrob. Kypriaci prášok z jedlej sódy a vínneho kameňa má tendenciu začať kypriť (rozkladať sa) už pri
Xantanová guma, ktorej sa niekedy hovorí aj xantan, alebo E 415, je prášok bez chuti a bez zápachu, ktorý sa získava fermentáciou sacharidov za pomoci baktérie Xanthomonas campestris. Vzniknutý polysacharid má molekulovú hmotnosť okolo 200 000 a v prípade xanthanových monomérov sa
Z hrachového proteínu môžeme neho upiecť chlieb, ale aj rôzne pečivá, suché zákusky, pričom môžeme nahradiť prakticky všetky používané pšeničné múky, alebo ho môžeme primiešať k nim. Môžeme s ním zahusťovať naše prívarky a omáčky. Primiešame k musli