Najviac produktov si môžete vyberať spomedzi značiek Nutricia, Nutridrink, Nutricia a.s., N. V. Nutricia, Zoetermeer, Brix, N.V. Nutricia (Groupe DANONE), Mixit, Mogador, AMYLON, Amylon, a.s., Ikar, PLASMON, PRO-BIO obchod.spol. s r.o., PROBIO, Grada, Bauckhof, A S P s.r.o., MOGADOR s.r.o., Zajíc, Fresubin, ASP, The Bridge, KÁVOVINY, PHARMALINE alebo PRO-BIO. Všetky značky
Mrazom sušená jahoda BRIX 20g | - Ovocie sušené mrazom (Každých 100g mrazom sušeného ovocia je vyrobených z 800g až 1kg čerstvého ovocia.) | - 100% čisté ovocie, z ktorého je odstránená voda. | - Zachováva si farbu, chuť a až 98% výživových hodnôt, takže je takmer identické s
Mrazom sušené ovocie je moderný spôsob sušenia, dehydrovania procesom lyofilizácie (sušenie mrazom). Ovocie si zachováva farbu, chuť a je takmer identické s pôvodným ovocím, navyše si zachováva až 98 % výživových hodnôt. Môže sa konzumovať priamo alebo rehydratovať. Je
Ovocie sušené mrazom je 100% čisté ovocie, z ktorého je odstránená voda. Je chrumkavo vysušené, zachováva si farbu, chuť a až 98% výživových hodnôt, takže je takmer identické s pôvodným ovocím. Je bez konzervantov. Môže byť rehydrované alebo konzumované priamo. Ideálne do
Mrazom sušená arónia BRIX 155 g | - Ovocie sušené mrazom ( Každých 100g mrazom sušeného ovocia je vyrobených z 800g až 1kg čerstvého ovocia. ) | - 100% čisté ovocie, z ktorého je odstránená voda. | - Zachováva si farbu, chuť a až 98% výživových hodnôt, takže je takmer
Mrazom sušené ovocie je moderný spôsob sušenia, dehydrovania procesom lyofilizácie (sušenie mrazom). Ovocie si zachováva farbu, chuť a je takmer identické s pôvodným ovocím, navyše si zachováva až 98 % výživových hodnôt. Môže sa konzumovať priamo alebo rehydratovať. Je
Mrazom sušené ovocie je moderný spôsob sušenia, dehydrovania procesom lyofilizácie (sušenie mrazom). Ovocie si zachováva farbu, chuť a je takmer identické s pôvodným ovocím, navyše si zachováva až 98 % výživových hodnôt. Môže sa konzumovať priamo alebo rehydratovať. Je
Ovocie sušené mrazom je 100% čisté ovocie, z ktorého je odstránená voda. Je chrumkavo vysušené, zachováva si farbu, chuť a až 98% výživových hodnôt, takže je takmer identické s pôvodným ovocím. Je bez konzervantov. Môže byť rehydrované alebo konzumované priamo. Ideálne
| Mrazom sušené ovocie je moderný spôsob sušenia, dehydrovania procesom lyofilizácie (sušenie mrazom). Ovocie si zachováva farbu, chuť a je takmer identické s pôvodným ovocím, navyše si zachováva až 98 % výživových hodnôt. Môže sa konzumovať priamo alebo rehydratovať. Je