Bezdrôtová nabíjačka Base Plug Tactical® (Farba: Čierna)

Bezdrôtová nabíjačka Base Plug Tactical® (Farba: Čierna)

Bezdrôtová nabíjačka Base Plug Tactical® (Farba: Čierna)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bezdrôtová nabíjačka Base Plug Tactical® (Farba: Čierna) - popis produktu

Bezdrôtová nabíjačka Tactical Base Plug disponuje Qi certifikáciou, rýchlonabíjaním až do 15 W a tiež protišmykovou povrchovou úpravou. Jednoducho stačí len položiť kompatibilný telefón a jednoducho nabíjate.

Nabíja do ôsmich milimetrov

Táto bezdrôtová nabíjačka nabíja batérie do vzdialenosti ôsmich milimetrov – a to znamená, že svoj smartfón môžete nabíjať aj cez obal. Okrem smartfónu pomocou nabíjačky Tactical Base Plug nabijete napríklad aj puzdro svojich bezdrôtových slúchadiel.

LED signalizácia

Nabíjačka je vybavená kruhovou LED signalizáciou, vďaka ktorej budete mať neustále prehľad o stave nabíjania. Ak bude svietiť zeleno, potom nabíja tak, ako má. Modrá farba znamená, že už máte nabité. Blikajúce svetlo je chyba. A pokiaľ na nabíjačku položíte nekompatibilný predmet, nabíjačka sa vypne a prestane dodávať energiu.

Kompaktná a odolná

Vďaka svojmu kompaktnému prevedeniu je táto nabíjačka ideálna na zbalenie na cesty. Napriek relatívne malej veľkosti ale zostáva odolná – výrobca u nej aplikoval štandard UL94 a doplnil ju tak štvornásobnou ochranou proti prebitiu, prehriatiu, preťaženiu a skratu.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • podporuje štandard bezdrôtového nabíjania Qi
  • 15W rýchlonabíjanie
  • LED indikátor stavu nabíjania
  • protišmykový povrch
  • ochrana proti poškodeniu
  • nabíja do vzdialenosti 8 mm

Produkt Bezdrôtová nabíjačka Base Plug Tactical® (Farba: Čierna) patrí do skupiny produktov Bezdrôtové nabíjačky, patrí značke Tactical® v ponuke e-shopu Top-ArmyShop.sk.

Bezdrôtová nabíjačka Base Plug Tactical® (Farba: Čierna) - parametre produktu

Bezdrôtová nabíjačka Base Plug Tactical® (Farba: Čierna) - história ceny a dostupnosti

Bezdrôtová nabíjačka Base Plug Tactical® (Farba: Čierna) - ďalšie zaujímavé produkty

Bezdrôtová nabíjačka Base Plug Tactical® (Farba: Čierna) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?