Betadine dezinfekčné mydlo 75 mg/ml 1000ml

Betadine dezinfekčné mydlo 75 mg/ml 1000ml

Betadine dezinfekčné mydlo 75 mg/ml 1000ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Betadine dezinfekčné mydlo 75 mg/ml 1000ml - popis produktu

Môže sa používať:

na predoperačnú dezinfekciu rúk a na hygienickú dezinfekciu rúk: – v nemocniciach pred a po vyšetrení pacienta, pri liečbe a ošetrovaní, – pri práci vo sfére sociálnej starostlivosti a obvodných sestier, – v domovoch dôchodcov, – v jasliach a škôlkach, – v bakteriologických laboratóriách, – po kontakte s infekčnými materiálmi, napr. výlučkami. hygienická dezinfekcia rúk: – na ambulantných a lôžkových oddeleniach pred a po vyšetrení a liečbe pacienta, – pri práci vo sfére sociálnej starostlivosti a obvodných sestier, – v sanatóriách a domovoch dôchodcov, – v bakteriologických laboratóriách, – po kontakte so zápalovými výlučkami alebo po práci, kde sa môžu infikovať ruky.

Použitie: Ruky a predlaktia sa umyjú teplou tečúcou vodou, potom sa 5-10 ml dezinfekčného mydla naleje na jednu dlaň a rozotrie rovnomerne po obidvoch rukách a predlaktiach. Ak je potrebné, možno pridať trochu vody, aby sa vytvorila pena, ktorou sa ruky umývajú najmenej1 až 2,5 minúty. Potom sa pena dôkladne opláchne dostatočným množstvom teplej tečúcej vody. Celková doba potrebná na dezinfekciu je 5 minút (2 x 2,5 minúty), čiže jednorázovo sa spotrebuje 20 ml. Po dezinfekcii by sa mali ruky umyť vodou a osušiť sterilným uterákom.

Produkt Betadine dezinfekčné mydlo 75 mg/ml 1000ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Mydlá na ruky, patrí značke eTabletka, nájdete ho v e-shope eTabletka.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Dezinfekcia rúk, je v ponuke značky eTabletka v ponuke e-shopu eTabletka.sk.

Betadine dezinfekčné mydlo 75 mg/ml 1000ml - parametre produktu

Betadine dezinfekčné mydlo 75 mg/ml 1000ml - história ceny a dostupnosti

Betadine dezinfekčné mydlo 75 mg/ml 1000ml - ďalšie zaujímavé produkty

Betadine dezinfekčné mydlo 75 mg/ml 1000ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?