Bes Movie Colors News - Bezoxidačný preliv Bes Movie Colors: 1.0 Black

Bes Movie Colors News - Bezoxidačný preliv Bes Movie Colors: 1.0 Black

Bes Movie Colors News - Bezoxidačný preliv Bes Movie Colors: 1.0 Black

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bes Movie Colors News - Bezoxidačný preliv Bes Movie Colors: 1.0 Black - popis produktu

Bes Movie Colors - bezoxidačný preliv na vlasy Preliv je na báze včelieho vosku, dosiahnete s ním regeneračné tónovanie vlasu. Neobsahuje amoniak, nie je potrebné miešať s oxidačným prostriedkom. Používa sa samostatne, nemá zosvetlovaciu schopnosť. Obsahuje hydroxydy ovocnej kyseliny, ktoré pomáhajú dosahovať intenzívne žiarivé kreatívne farby s vysokým módnym efektom a leskom. Používa sa na tónovanie prirodzených vlasov alebo vlasov predtým odfarbených a alebo v kombinácii s maskou Midoplou (línia Colour Lock) ako 'farebná maska'.   Movie naneste štetcom na čisté a mierne navlhčené vlasy. Nechajte pôsobiť 20-30 min. bez tepelného zdroja. Následne vlasy umyte šampónom Amphoten pH 5,5 a aplikujte balzam Emulzia D (línia Colour Lock). Vydrží 6 až 8 mytí v závislosti od štruktúry vlasu. Ak sú narušené porézne vlasy alebo vlasy vysušené od slniečka a dobre by nereagovali na klasickú farbu, odporúčame aplikovať tzv. farebnú masku, tzn. zmiešať regeneračnú masku na vlasy Maschera Midopla + farebný preliv Movie Colors. Prednosťou tohto kroku je, že v jednom úkone vlas regenerujete a súčasne tónujete, potom opláchnite vodou.

Produkt Bes Movie Colors News - Bezoxidačný preliv Bes Movie Colors: 1.0 Black patrí do skupiny produktov Farby na vlasy, patrí značke BES, nájdete ho v e-shope Navlas.sk.

Bes Movie Colors News - Bezoxidačný preliv Bes Movie Colors: 1.0 Black - parametre produktu

Objem170 ml
Bes Movie Colors1.0 Black
KategóriaFarby na vlasy, Vosky
ZnačkaBES
E-shopNavlas.sk

Bes Movie Colors News - Bezoxidačný preliv Bes Movie Colors: 1.0 Black - história ceny a dostupnosti

Bes Movie Colors News - Bezoxidačný preliv Bes Movie Colors: 1.0 Black - ďalšie zaujímavé produkty

Bes Movie Colors News - Bezoxidačný preliv Bes Movie Colors: 1.0 Black - ako nakúpiť najvýhodnejšie?