Berkley puzdro na podberákovou sieťku urbn utility net bag

Berkley puzdro na podberákovou sieťku urbn utility net bag

Berkley puzdro na podberákovou sieťku urbn utility net bag

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 11,50 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Berkley puzdro na podberákovou sieťku urbn utility net bag - popis produktu

Predovšetkým je potom určené na našu inovatívnu podberákovú hlavu, ktorá má vskutku kompaktné rozmery vďaka trojosému kĺbovému systému skladania. Samozrejmosťou je kombinovanie s puzdrom Berkley® URBN Utility Rod Sling. Berkley URBN je úplne nová rada prívlačového vybavenia, predovšetkým ucelený rad taškoviny, špeciálne vyrobená pre rybárov, ktorí radi chytajú dravca v centre miest. Šedý maskáč, šitý priamo na mieru pre značku Berkley je odolný proti vode a jemná reflexná povrchová úprava vás udrží v bezpečí v rušnom a frekventovanom meste. Technické údaje: • multifunkčné využitie • dostatočná kapacita pre uloženie vecí • kompaktný dizajn • inovatívna možnosť uloženia vecí a kombinovanie tašiek medzi sebou • URBN camo dizajn

Produkt Berkley puzdro na podberákovou sieťku urbn utility net bag patrí do skupiny produktov Podberákové hlavy, patrí značke Berkley, nájdete ho u predajcu Parys.sk.

Berkley puzdro na podberákovou sieťku urbn utility net bag - parametre produktu

Berkley puzdro na podberákovou sieťku urbn utility net bag - história ceny a dostupnosti

Berkley puzdro na podberákovou sieťku urbn utility net bag - ďalšie zaujímavé produkty

Berkley puzdro na podberákovou sieťku urbn utility net bag - ako nakúpiť najvýhodnejšie?