Bepanthen Baby 100g

Bepanthen Baby 100g

Bepanthen Baby 100g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bepanthen Baby 100g - popis produktu

Bepanthen Baby účinne pomáha chrániť pokožku zadočka pred vznikom zaparenín. Masť obsahuje pantenol, ktorý podporuje regeneráciu prirodzenej ochrannej bariéry citlivej pokožky a udržiava ju jemnú a hydratovanú. Vhodná už do pôrodnice.

Masť Bepanthen Baby je možné používať pravidelne, dlhodobo a to aj počas tehotenstva a dojčenia. Pomáha pri starostlivosti o bradavky pri dojčení. Pred dojčením sa odporúča z bradaviek odstrániť viditeľné zvyšky masti.

Výhody výrobku

  • Vhodný na každodenné používanie
  • Vďaka pantenolu pomáha regenerovať a hydratovať pokožku
  • Na pokožke vytvára ochrannú transparentnú vrstvu
  • Klinicky overený účinok
  • Vhodná starostlivosť o bradavky pri dojčení
  • Vhodný aj pre predčasne narodené bábätká

Ako sa používa Bepanthen Baby

Pri každom prebaľovaní aplikujte na čistú a suchú pokožku bábätka tenkú vrstvu masti. Pomáha chrániť pokožku zadočka pred zapareninami, pri jej regenerácii a hydratácii.

Jemná starostlivosť o bradavky pri dojčení. Pred dojčením sa odporúča z bradaviek odstrániť viditeľné zvyšky masti.

 Prípravok Bepanthen Baby vďaka mastnej konzistencii vytvára na pokožke transparentnú priedušnú ochrannú vrstvu. Obsahuje okrem mastného základu aj 5% pantenol (provitamín B5). Táto aktívna látka prispieva k posilneniu prirodzených regeneračných procesov pokožky.

Zloženie

Aqua, Lanolin, Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Panthenol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cera Alba, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Ozokerite, Glyceryl Oleate, Lanolin Alcohol

Aktívna látka: Pantenol

 

 

 

Bepanthen Baby 100g - parametre produktu

Bepanthen Baby 100g - história ceny a dostupnosti

Bepanthen Baby 100g - ďalšie zaujímavé produkty

Bepanthen Baby 100g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?