BEBA OPTIPRO 4 Mliečna výživa pre malé deti od ukončeného 18. mesiaca 500 g - balenie 3 ks

BEBA OPTIPRO 4 Mliečna výživa pre malé deti od ukončeného 18. mesiaca 500 g - balenie 3 ks

BEBA OPTIPRO 4 Mliečna výživa pre malé deti od ukončeného 18. mesiaca 500 g - balenie 3 ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BEBA OPTIPRO 4 Mliečna výživa pre malé deti od ukončeného 18. mesiaca 500 g - balenie 3 ks - popis produktu

Instantná mliečna výživa pre malé deti, s vitamínmi a minerálnymi látkami (železo, vápnik a vitamín D). Batoľacie mlieko od ukončeného 18. mesiaca. OPTIPRO®- je špeciálny proces na získanie zmesi bielkovín s cieľom priblížiť sa materskému mlieku. Podpora imunity - vitamíny A,C,D, sa podieľajú na normálnom fungovaní imunitného systému. Bez palmového oleja. Balenie v krabici je šetrné k prírode, vďaka 100% recyklovateľnému obalu a recyklovateľnej odmerke vo vnútri balenia, ktorá je vyrobená z bioplastu z obnoviteľných zdrojov.

Tento produkt nájdete v skupine Dojčenské mlieko, vyrába ho značka Beba, nájdete ho v e-shope Benulekaren.sk.

Produkt BEBA OPTIPRO 4 Mliečna výživa pre malé deti od ukončeného 18. mesiaca 500 g - balenie 3 ks patrí do skupiny produktov Vitamíny pre deti, vyrába ho značka Beba, nájdete ho v e-shope Benulekaren.sk.

BEBA OPTIPRO 4 Mliečna výživa pre malé deti od ukončeného 18. mesiaca 500 g - balenie 3 ks - parametre produktu

BEBA OPTIPRO 4 Mliečna výživa pre malé deti od ukončeného 18. mesiaca 500 g - balenie 3 ks - história ceny a dostupnosti

BEBA OPTIPRO 4 Mliečna výživa pre malé deti od ukončeného 18. mesiaca 500 g - balenie 3 ks - ďalšie zaujímavé produkty

BEBA OPTIPRO 4 Mliečna výživa pre malé deti od ukončeného 18. mesiaca 500 g - balenie 3 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?