Baylis & Harding Darčeková sada Růže, vlčí mak & vanilka 3 x 50 ml

Baylis & Harding Darčeková sada Růže, vlčí mak & vanilka 3 x 50 ml

Baylis & Harding Darčeková sada Růže, vlčí mak & vanilka 3 x 50 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Baylis & Harding Darčeková sada Růže, vlčí mak & vanilka 3 x 50 ml - popis produktu

Súprava obsahuje: Krém na ruky 3 x 50 ml Krémy na ruky sa skvele hodia do kabelky, alebo na pracovný stôl. Vlastnosti: • hydratuje a vyživuje pokožku • dodáva pokožke pocit hebkosti a vláčnosti • jemný ženský dizajn • príjemná a dlhotrvajúca vôňa • ideálna veľkosť do kabelky aj na pracovný stôl Použitie: Naneste na suché a čisté ruky, masírujte, kým sa nevstrebe. Růže, vlčí mak & vanilka Romantická kvetinová kolekcia podložená typickým vzhľadom anglických záhrad. Kolekcia pôsobí klasickým dojmom bez toho, aby bola staromódna. Staroružové a zelené tóny sú doplnené drobnými kvietkami, ktoré celej kolekcii dodajú poct jemnosti a ženskosti. Drobné geometrické vzory dodávajú kolekcii moderný a nadčasový nádych. Neužívajte vnútorne. Vyhnite sa kontaktu s očami, pokiaľ sa výrobok dostane očí, dôkladne vypláchnite vodou. Pri akýchkoľvek známkach podráždenie prestaňte používať. Bez parabénov, silikónov a ftalátov Vegánske a Cruelty free

Produkt Baylis & Harding Darčeková sada Růže, vlčí mak & vanilka 3 x 50 ml patrí do skupiny produktov Kabelky do ruky od značky Baylis & Harding, nájdete ho u predajcu Vivantis.sk a je navrhnutý unisex.

Baylis & Harding Darčeková sada Růže, vlčí mak & vanilka 3 x 50 ml - parametre produktu

Určenieunisex
KategóriaKrémy, Kabelky, Darčeky, Vanilka, Kabelky do ruky
ZnačkaBaylis & Harding
Určenieunisex
E-shopVivantis.sk

Baylis & Harding Darčeková sada Růže, vlčí mak & vanilka 3 x 50 ml - história ceny a dostupnosti

Baylis & Harding Darčeková sada Růže, vlčí mak & vanilka 3 x 50 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Baylis & Harding Darčeková sada Růže, vlčí mak & vanilka 3 x 50 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?