Bavlnené biele tričko s náprsným vreckom

Bavlnené biele tričko s náprsným vreckom

Bavlnené biele tričko s náprsným vreckom

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bavlnené biele tričko s náprsným vreckom - popis produktu

Tričko s krátkym rukávom je vyrobené z príjemného a mäkkého materiálu. Disponuje okrúhlym výstrihom a nenápadnou nášivkou, ktorá sa nachádza na náprsnom vrecku. Model má perfektný strih, ideálny na bežné nosenie. Materiálové zloženie: 95 % bavlna, 5 % elastan VEĽKOSŤ DĹŽKA (A) ŠÍRKA PRODUKTU (B) M 67 52 L 69 54 XL 71 56 XXL 73 58 * rozmery v tabuľke sú uvedené v cm

Produkt Bavlnené biele tričko s náprsným vreckom je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske tričká, je v ponuke značky Buďchlap, DStreet, je vyrobený vo veľkosti 2XL, 3XL, M, XL, farebný variant je biela.

Tento produkt nájdete v skupine Biele tričká, patrí značke Buďchlap, DStreet vo veľkosti 2XL, 3XL, M, XL, farebný variant je biela.

Produkt Bavlnené biele tričko s náprsným vreckom patrí do skupiny produktov Tričká s krátkym rukávom, vyrába ho značka Buďchlap, DStreet, veľkosť odpovedá označeniu 2XL, 3XL, M, XL, vo farbe biela.

Bavlnené biele tričko s náprsným vreckom - parametre produktu

Farbabiela
PotlačBez potlače
VýstrihOkrúhly
Distribuce
VeľkosťXXL
KategóriaTričká, Pánske tričká, Biele tričká, Tričká s krátkym rukávom
ZnačkaBuďchlap, DStreet
Veľkosť2XL, 3XL, M, XL
Farbabiela

Bavlnené biele tričko s náprsným vreckom - história ceny a dostupnosti

Bavlnené biele tričko s náprsným vreckom - ďalšie zaujímavé produkty

Bavlnené biele tričko s náprsným vreckom - ako nakúpiť najvýhodnejšie?