Bavlnená posteľná bielizeň AmeliaHome Averi I jedľa

Bavlnená posteľná bielizeň AmeliaHome Averi I jedľa

Bavlnená posteľná bielizeň AmeliaHome Averi I jedľa

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 25,84 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bavlnená posteľná bielizeň AmeliaHome Averi I jedľa - popis produktu

Bavlnená posteľná bielizeň AmeliaHome z kolekcie Averi vyzerá skvele a ozdobí vašu spálňu, do ktorej sa budete radi vracať. Na tejto posteľnej bielizni oceníte najmä to, že je vyrobená z bavlny, ktorá je hrejivá a má vynikajúcu savosť. Zachováva si svoju farbu aj po opakovanom praní. Bavlnená posteľná bielizeň je príjemná na dotyk a vytvára veľmi útulné prostredie. Jej výhodou je zapínanie na zips. Pozrite si aj ďalšie výrobky zo série Averi. Špecifikácie výrobku: Posteľná bielizeň Averi Vzor: jedľa Materiál: 100 % bavlna Zapínanie na zips Značka: Amelia Home Starostlivosť: prať pri maximálnej teplote 40 stupňov Celzia, žehliť pri maximálnej teplote 150 stupňov Celzia, nebieliť, nechlórovať, nesušiť v bubnovej sušičke Obsahuje certifikát OEKO-TEX - medzinárodný systém testovania a certifikácie textílií vyrobených len z netoxických materiálov. Série: Averi

Tento produkt nájdete v skupine Posteľná bielizeň od značky AmeliaHome, vo farebnej verzii hnedá v ponuke e-shopu HouseLand.sk.

Bavlnená posteľná bielizeň AmeliaHome Averi I jedľa - parametre produktu

Bavlnená posteľná bielizeň AmeliaHome Averi I jedľa - história ceny a dostupnosti

Bavlnená posteľná bielizeň AmeliaHome Averi I jedľa - ďalšie zaujímavé produkty

Bavlnená posteľná bielizeň AmeliaHome Averi I jedľa - ako nakúpiť najvýhodnejšie?