Batoh Tactical Plano Molding® (Farba: Charcoal)

Batoh Tactical Plano Molding® (Farba: Charcoal)

Batoh Tactical Plano Molding® (Farba: Charcoal)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Batoh Tactical Plano Molding® (Farba: Charcoal) - popis produktu

U tohto batohu od tradičného amerického výrobcu kufrov a batožiny Plano Molding je možné vďaka veľkorysej MOLLE väzbe na jeho zadnom paneli na prvý pohľad spoznať, že ide o batoh taktický. Na to ani nemusíme vedieť, že má slovo Tactical priamo v názve. Na druhú stranu je ho možné nosiť aj denne do mesta alebo do prírody.

Ideálny spoločník na cesty

Batoh Plano Molding Tactical sa môže stať ideálnym spoločníkom na vaše cesty. Vďaka presnému a odolnému spracovaniu si ho so sebou jednoducho zbalíte nielen na taktickú misiu, ale aj na turistický výlet alebo do mesta. Tento batoh v sebe snúbi funkčnosť, štýl a všestrannosť.

MOLLE panel

Už na prvý pohľad si zozadu batohu určite všimnete MOLLE väzbu, ktorá zvyšuje všestrannosť a modularitu batožiny. K batohu tak môžete pridať rôzne pútka, puzdrá a vrecká a rozšíriť ho tak o externé vybavenie. Svoj náklad vďaka tomu môžete presne prispôsobiť cieľu svojej misie. Tento MOLLE panel súčasne disponuje povrchom zo suchého zipsu, na ktorý môžete prichytiť svoje insígnie, menovku alebo morale patche.

Kompatibilita s hydratačným vakom

Batoh je kompatibilný s hydratačným vakom CamelBag, vďaka čomu môžete po celý deň efektívne dodržiavať svoj pitný režim. Batoh Plano Molding Tactical je totiž navrhnutý presne tak, aby ste doň mohli CamelBag bezpečne umiestniť.

Inteligentné vnútorné rozvrhnutie

Tento batoh prirodzene ponúka múdre vnútorné rozvrhnutie vďaka väčšiemu množstvu vnútorných vreciek. Tie uľahčujú organizáciu vnútorného vybavenia bez ohľadu na to, čo sa práve v batohu chystáte prenášať. Či už sa jedná o zdravotnícke pomôcky, elektroniku alebo čokoľvek iné.

Pohodlný na prenášanie

Polstrované ramenné popruhy a priedušný zadný panel, to sú dva najdôležitejšie ergonomické prvky, ktoré zvyšujú komfort pri prenášaní tohto batohu. Popruhy sú navyše nastaviteľné, a tak si ich môžete presne prispôsobiť svojim potrebám. Prísne utilitaristický vzhľad batohu poteší priaznivcov minimalizmu.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • taktický batoh na každodenné nosenie
  • MOLLE panel s povrchom na suchý zips
  • múdra organizácia vnútorného vybavenia
  • možnosť prispôsobenia aktuálnej misii
  • kompatibilita s hydratačným vakom
  • ergonomické prevedenie
  • priedušný chrbát
  • polstrované, nastaviteľné ramenné popruhy

Batoh Tactical Plano Molding® (Farba: Charcoal) - parametre produktu

KategóriaBatohy, Kufre

Batoh Tactical Plano Molding® (Farba: Charcoal) - história ceny a dostupnosti

Batoh Tactical Plano Molding® (Farba: Charcoal) - ďalšie zaujímavé produkty

Batoh Tactical Plano Molding® (Farba: Charcoal) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?