Batoh na notebook Intellect TARGUS TBB565GL

Batoh na notebook Intellect TARGUS TBB565GL

Batoh na notebook Intellect TARGUS TBB565GL

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Batoh na notebook Intellect TARGUS TBB565GL - popis produktu

Nie je nič pohodlnejšieho, než si dať notebook do batohu a ísť. Batoh na notebook Targus má skvelý dizajn s bočným vkladaním a polstrovanou priehradkou, ktorá zaisťuje bezpečné uloženie notebooku. Je vybavený vreckom na príslušenstvo so zipsom a polstrovanými a nastaviteľnými ramennými popruhmi. Oceníte aj jeho nízku hmotnosť a vodeodolné prevedenie. Batoh je vhodný pre všetky notebooky do 16 '.Materiál: polyester. Vonkajšie rozmery: 30,5 x 11 x 42,5 cm. Hmotnosť: 0,47 kg. Značka Targus predstavuje nadštandardnú kvalitu.Batoh na notebookPre notebooky do 16 'Bočné plneniePolstrovaná priehradka na notebookVrecko na príslušenstvoPolstrované a nastaviteľné ramenné popruhyVodeodolný materiálĽahký (0,47 kg)Spĺňajúci smernicu RoHS

Tento produkt sa nachádza v kategórii Batohy na notebook, vyrába ho značka Targus.

Produkt Batoh na notebook Intellect TARGUS TBB565GL je možné nájsť medzi produktmi v skupine Batohy na notebooky, patrí značke Targus.

Batoh na notebook Intellect TARGUS TBB565GL - parametre produktu

Batoh na notebook Intellect TARGUS TBB565GL - história ceny a dostupnosti

Batoh na notebook Intellect TARGUS TBB565GL - ďalšie zaujímavé produkty

Batoh na notebook Intellect TARGUS TBB565GL - ako nakúpiť najvýhodnejšie?