Batoh na notebook antracitovočierny - New Rebels Kajal

Batoh na notebook antracitovočierny - New Rebels Kajal

Batoh na notebook antracitovočierny - New Rebels Kajal

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 40 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Batoh na notebook antracitovočierny - New Rebels Kajal - popis produktu

Praktický, antracitovočierny, stredný batoh od značky New Rebels. Jednoduchý a praktický batoh, do ktorého pohodlne uložíte svoj notebook (max. 35 x 24). Hlavný úložný priestor uzatvárateľný kvalitným zipsom ponúka aj menšie vrecko na zips. Chrbtová strana aj nastaviteľné popruhy sú vystužené pre pohodlnejšie nosenie. Nechýba ucho na nosenie v ruke. Batoh je vodeodolný, hladký a má výstražný prúžok pre lepšiu viditeľnosť v tme. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ho môžete do 30tich dní.   A4: áno Materiál: nylon Kovanie: čierne Rozmery (max.): 31 x 41 x 4 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 19 cm Dĺžka popruhov: nastaviteľné Kód tovaru: 51-1314

Produkt Batoh na notebook antracitovočierny - New Rebels Kajal patrí do skupiny produktov Batohy na notebook, vyrába ho značka New Rebels, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je určený male.

Tento produkt nájdete v skupine Batohy na notebooky, patrí značke New Rebels, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je určený male.

Batoh na notebook antracitovočierny - New Rebels Kajal - parametre produktu

Batoh na notebook antracitovočierny - New Rebels Kajal - história ceny a dostupnosti

Batoh na notebook antracitovočierny - New Rebels Kajal - ďalšie zaujímavé produkty

Batoh na notebook antracitovočierny - New Rebels Kajal - ako nakúpiť najvýhodnejšie?