Baryta Iodata 30CH 4g

Baryta Iodata 30CH 4g

Baryta Iodata 30CH 4g

Najnižšia cena za posledných 60 dní: 3,94 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Baryta Iodata 30CH 4g - popis produktu

• Retardácia fyzického a duševného vývoja u málo zimomravých detí, ktoré sú chudé napriek tomu, že sú nenásytné. • Opakujúce sa angíny so zväčšenými a indurovanými krčnými lymfatickými uzlinami malého rozsahu. • Arteriálna hypertenzia spôsobená aterosklerózou u jedincov predstavujúcich citlivý typ.

Použitie:

Retardácia fyzického a duševného vývoja u málo zimomravých detí, ktoré sú chudé napriek tomu, že sú nenásytné. Dlhodobo sa predpisujú dávky týždenne alebo po 14 dňoch v riedení 15 – 30 CH. Opakujúce sa angíny so zväčšenými a indurovanými krčnými lymfatickými uzlinami malého rozsahu: predpisuje sa 5 – 9 CH, 5 granúl denne a dávky vo vyššom riedení jeden alebo dvakrát za mesiac. Arteriálna hypertenzia spôsobená aterosklerózou u jedincov predstavujúcich citlivý typ: 5 granúl denne 9 – 15 CH.

Okrem uvedených riedení sa môžu použiť aj iné riedenia, no v takomto prípade je použitie veľmi individuálne a dávkovanie spadá do rúk odborníka – lekára.

Baryta Iodata 30CH 4g - história ceny a dostupnosti

Baryta Iodata 30CH 4g - ďalšie zaujímavé produkty

Baryta Iodata 30CH 4g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?