Barový stôl Vasagle Amy hnedá/čierna

Barový stôl Vasagle Amy hnedá/čierna

Barový stôl Vasagle Amy hnedá/čierna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 59,57 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Barový stôl Vasagle Amy hnedá/čierna - popis produktu

Posuňte svoj jedálenský kút na vyššiu úroveň s týmto jednoduchým, ale pôsobivým barovým stolom Vasagle Amy, ktorý zaujme štýlovým rustika hnedým povrchom a štíhlymi kovovými nohami s hrúbkou 25 x 25 mm. Máte v kuchyni alebo jedálni málo miesta? Žiadny problém! Tento úzky barový stôl má hĺbku len 40 cm, takže je ideálnou voľbou do malých jedálenských priestorov a zároveň ponúka dostatočnú plochu na taniere, poháre a príbory. Kombinácia rustikálneho dizajnu a kovových prvkov dodá vašej izbe moderný a elegantný vzhľad. Okrem toho má pevnú oceľovú konštrukciu, ktorá zaručuje stabilitu, a nosnosť samotnej stolovej dosky je až 100 kg. S týmto barovým stolom Vasagle nielenže vytvoríte štýlový a funkčný jedálenský priestor, ale zároveň získate spoľahlivý a odolný kus nábytku, ktorý vám bude slúžiť dlhé roky. Ak uvažujete o doplnení sedenia, skúste sa pozrieť na sadu dvoch barových stoličiek Vasagle Mera, ktoré sa k tomuto stolu skvele hodia.Alebo si vyberte moderný dizajn čalúnených stoličiek Vasagle Percy, ktoré sú jednou z noviniek tejto značky. Vybrať si môžete aj iné typy stoličiek od rovnakej značky, v takom prípade sa pozrite na tuto stránku. Prípadne preskúmajte ďalšie výrobky Vasagle, ktoré ponúkajú svieži a moderný priemyselný štýl Vasagle. Špecifikácie produktu: Úzky typ vhodný pre malé jedálne Vysoká nosnosť Kvalitné materiály Série: Vasagle, Hmotnost produktu: 14 kg, Materiál desky: Dřevotříska, Materiál nohou: Kov, Maximální statická nosnost desky stolu: 100 kg, Povrchová úprava: Mat, Šířka mezi nohama na delší straně stolu: 93,5 cm, Šířka mezi nohama na kratší straně stolu: 31 cm, Úložný priestor: Bez úložného prostoru, Hloubka: 40 cm, Šířka: 100 cm, Výška: 90 cm

Produkt Barový stôl Vasagle Amy hnedá/čierna patrí do skupiny produktov Jedálenské stoly, vyrába ho značka VASAGLE, farebná verzia je ČIERNA, hnedá, nájdete ho v e-shope HouseLand.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Barové stoly, vyrába ho značka VASAGLE, farebná verzia je ČIERNA, hnedá, v ponuke predajcu HouseLand.sk.

Barový stôl Vasagle Amy hnedá/čierna - parametre produktu

Farbačierna
KategóriaStoly, Jedálenské stoly, Barové stoly
ZnačkaVASAGLE
FarbaČIERNA, hnedá
E-shopHouseLand.sk

Barový stôl Vasagle Amy hnedá/čierna - história ceny a dostupnosti

Barový stôl Vasagle Amy hnedá/čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Barový stôl Vasagle Amy hnedá/čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?