Barový stôl BIANCA, 700x700 mm, biely, chrómová podnož

Barový stôl BIANCA, 700x700 mm, biely, chrómová podnož

Barový stôl BIANCA, 700x700 mm, biely, chrómová podnož

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Barový stôl BIANCA, 700x700 mm, biely, chrómová podnož - popis produktu

Barový stôl s doskou z HPL laminátu a povrchom imitujúcim štruktúru dreva. Nosná konštrukcia sa skladá z masívneho stĺpu a stabilnej okrúhlej podnože. Barové stoly sú praktické kusy nábytku, ktoré možno využiť mnohými spôsobmi. Skvele sa hodí do kaviarní, reštaurácií, ale aj do kancelárie. V miestnosti vám pomôžu šetriť miestom. Doplňte ich o vhodné stoličky a získajte tak pohodlné sedenie, alebo ich nechajte voľné pre ľahšiu socializáciu. Naše barové stoly vynikajú svojou jednoduchosťou. Vďaka úprave laminátového povrchu dosky prírodným dekórom získate príjemný a exkluzívny pocit. Stolová obdĺžniková doska je zo silného HPL laminátu, ktorý poskytuje hladký, ale pritom pevný povrch s jednoduchou údržbou. Pre dobrú stabilitu je nosný stĺpik stola usadený do masívnej okrúhlej podnože. Vyberte si medzi z viacerých modelov, aby stôl ladil s vašim nábytok.

Produkt Barový stôl BIANCA, 700x700 mm, biely, chrómová podnož je možné nájsť medzi produktmi v skupine Barové stoly, v ponuke predajcu AJprodukty.sk.

Barový stôl BIANCA, 700x700 mm, biely, chrómová podnož - parametre produktu

Barový stôl BIANCA, 700x700 mm, biely, chrómová podnož - história ceny a dostupnosti

Barový stôl BIANCA, 700x700 mm, biely, chrómová podnož - ďalšie zaujímavé produkty

Barový stôl BIANCA, 700x700 mm, biely, chrómová podnož - ako nakúpiť najvýhodnejšie?