Barny's INOVO 5 forte 90tbl + RoboFlex forte 10cps

Barny's INOVO 5 forte 90tbl + RoboFlex forte 10cps

Barny's INOVO 5 forte 90tbl + RoboFlex forte 10cps

Najnižšia cena za posledných 60 dní: 25,71 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Barny's INOVO 5 forte 90tbl + RoboFlex forte 10cps - popis produktu

Spoločné balenie výživových doplnkov Barny´s obsahuje: Inovo 5 forte tbl 90 a RoboFlex Forte cps 10.

Barny´s Inovo 5 forte – kombinovaný rastlinný a živočíšny produkt obsahujúci zložky – glukozamín sulfát, chondroitín sulfát, MSM, kolagén II. typu, kyselinu hyalurónovú a vitamín C.

  • Vitamín C prispieva k správnej tvorbe kolagénu a k správnej funkcii kostí a chrupaviek.

Pri výskume a vývoji sa tím kanadských špecialistov inšpiroval látkami, ktoré sa prirodzene nachádzajú v kĺboch, spojivových tkanivách či chrupavke a vytvoril tak unikátne zloženie. Výnimočné je najmä kombináciou jednotlivých zložiek a ich optimálnym množstvom. Technológia výroby a kvalita použitých surovín umožňuje výbornú vstrebateľnosť a vysokú využiteľnosť organizmom.

Ako sa dávkuje Barny’s INOVO 5 forte

Dávkovanie: Dospelí a osoby od 15 rokov užívajú 1 tabletu 2x za deň (ráno a večer), najlepšie po jedle. Zapije sa dostatočným množstvom tekutín. Pri problémoch s prehĺtaním, je možné tablety poliť alebo drviť.

Upozornenie

Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výrobok nie je určený pre osoby do 15 rokov. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Uchovávajte mimo dosahu malých detí. Dbajte na pestrú a vyváženú stravu a zdravý životný štýl.  O užívaní v priebehu tehotenstva a dojčenia sa poraďte so svojím lekárom. Nepoužívajte pri známej precitlivenosti na niektorú zložku prípravku. Nepoužívajte, pokiaľ je obal porušený. Skladujte v suchu a tme pri teplote do 25 °C. Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedenom na obale. Neobsahuje lepok.

Barny´s RoboFlex Forte – je kombinovaný rastlinný a vitamínový výživový doplnok, ktorý obsahuje rastlinné extrakty z chmeľu obyčajného, aloe barbadoskej a vitamíny B6, C a D.

  • Vitamíny B6 a C prispievajú k správnemu fungovaniu nervového systému a k správnej funkcii psychiky.
  • Vitamín B6 prispieva k zníženiu vyčerpania a únavy.
  • Vitamín C prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom.
  • Vitamín D prispieva k udržaniu zdravých kostí a k udržaniu správneho fungovania svalov.
Ako sa dávkuje RoboFlex forte

Dospelí užívajú 1 kapsulu 1x za deň, v prípade potreby sa užíva 1 kapsulu 3x za deň. Užíva sa spolu s jedlom a zapije sa dostatočným množstvom vody.

Upozornenie

Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Dbajte na pestrú a vyváženú stravu a zdravý životný štýl. Výrobok nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Nepoužívajte pri známej precitlivenosti na niektorú zložku prípravku. Nepoužívajte, pokiaľ je obal porušený. Skladujte v suchu a tme pri teplote do 25 °C. Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedenom na obale.

 

Barny's INOVO 5 forte 90tbl + RoboFlex forte 10cps - história ceny a dostupnosti

Barny's INOVO 5 forte 90tbl + RoboFlex forte 10cps - ďalšie zaujímavé produkty

Barny's INOVO 5 forte 90tbl + RoboFlex forte 10cps - ako nakúpiť najvýhodnejšie?