Albi Karetní hra Bang! - kartová hra (základni)

Albi Karetní hra Bang! - kartová hra (základni)

Albi Karetní hra Bang! - kartová hra (základni)

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 11,72 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Albi Karetní hra Bang! - kartová hra (základni) - popis produktu

Kartová hra Bang!:Bang! je mimoriadne úspešná kartová hra, ktorá vám spríjemní ako rodinné popoludnie, tak aj večierok s priateľmi. Hra vás prenesie priamo na Divoký západ, kde na seba budete brať rôzne role. Môžete sa stať lúpežníkom, šerifom, renegátom či pomocníkom a stretnete sa so zvučnými menami, ako Calamity Janet, Black Jack či Willy The Kid.Na Divokom západeNa začiatku si hráči vylosujú role, potom sa snažia prekabátiťt svojich nepriateľov. Hra ponúka niekoľko možných koncov, vyznačuje sa však veľmi jednoduchými pravidlami. Jedinou vašou úlohou bude prežiť drsnú realitu Divokého západu. Svižný a zábavný herný princíp zaručuje, že sa k tejto originálnej hre vždy budete radi vracať.Doplňujúce informácie:Obsah hry:110 karietPravidláPribližná doba hry:20 - 40 minútOdporúčaný vek:8+

Albi 99192 - Bang!

Štýlové karty, krásne graficky spracované, dokonale navodia atmosféru Divokého západu. Hra vám ponúkne zábavu a nečakané zvraty, podporí fantáziu a postreh, sprostredkuje množstvo premyslených detailov, ktoré môžu pôsobivo zvrátiť dejovú líniu. Hra je vďaka tomu napínavá a zábavná v každom okamihu. Môžu ju hrať deti samé, alebo celá rodina spoločne. Každý hráč má svoju úlohu podľa toho, ktorú postavu si vylosuje. Nechajte sa prekvapiť, či na vás padne postava šerifa, banditu, alebo zloducha, ktorý sa rafinovane chce stať novým šerifom. Dôležité je neprezradiť spoluhráčom svoju identitu. Tak čo, pridáte sa?

Hra je v českom jazyku.

Vek: 10+ Počet hráčov: 4 - 7 Doba hrania: 30 - 70 min

Bang! - karetní hra, která vás dostane! Bang, bang, bang! Bandité honí šerifa. Šerif pálí po banditech. Odpadlík kuje pikle chvíli tam a zase tady. Kulky sviští kolem uší. A kdo z hráčů je pomocník šerifa, připraven za něj položit život? A kdo je bezcitný bandita, který si přeje šerifův konec? Pokud to chcete zjistit, taste své zbraně (tedy karty)! Ve hře Bang! je důležité sledovat ostatní hráče, abyste včas odhalili hráčovu identitu. Hra Bang! obsahuje: 103 karet tří typů (7 karet rolí - šerif, odpadlík, 2 pomocníci, 3 bandité, 16 karet postav s náboji na zadní straně, 80 hracích karet) 7 karet s přehledem symbolů pravidla v češtině Pokud dáváte přednost kostkové varientě hry Bang!, podívejte se na Bang! kostkovou hru.

Dobrodružná kartová hra, ktorá vás dostane.

Produkt Albi Karetní hra Bang! - kartová hra (základni) patrí do skupiny produktov Spoločenské hry, patrí pod značku ALBI, v ponuke predajcu MojaLekáreň.sk, 4kids.sk, Vesely-Drak.sk, Alza.sk a je určený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Kartové hry, patrí pod značku ALBI v ponuke e-shopu MojaLekáreň.sk, 4kids.sk, Vesely-Drak.sk, Alza.sk a je určený unisex.

Produkt Albi Karetní hra Bang! - kartová hra (základni) patrí do skupiny produktov Grafické karty od značky ALBI, nájdete ho u predajcu MojaLekáreň.sk, 4kids.sk, Vesely-Drak.sk, Alza.sk a je vhodný unisex.

Produkt Albi Karetní hra Bang! - kartová hra (základni) označuje EAN kód 8590228020123.

Albi Karetní hra Bang! - kartová hra (základni) - parametre produktu

Albi Karetní hra Bang! - kartová hra (základni) - história ceny a dostupnosti

Albi Karetní hra Bang! - kartová hra (základni) - ďalšie zaujímavé produkty

Albi Karetní hra Bang! - kartová hra (základni) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?