Bambusová servírovacia doska s rukoväťou, RD9156

Bambusová servírovacia doska s rukoväťou, RD9156

Bambusová servírovacia doska s rukoväťou, RD9156

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bambusová servírovacia doska s rukoväťou, RD9156 - popis produktu

Bambusová servírovacia doska s rukoväťou, RD9156 Vznešená servírovacia doska z vysoko kvalitného bambusu Praktická rukoväť v ušľachtilom vzhľade Ľahko umývateľný Podrobnosti o bambusovej doske • oválna doska H x Š x V: cca 2 x 39 x 29 cm • Rozmery vrátane kovovej päty H x Š x V: cca 4 x 43,5 x 29 cm • Obvodová žliabková drážka • Len 1 kg • Z pevného bambusu Vysoko kvalitný tanier Táto robustná rezacia doska vyrobená z bambusu sa dá použiť s praktickými držadlami z kovu, ktoré sú ideálne ako servírovacia doska. Chuťovo neutrálne a bez zápachu drevo s elegantnými kovovými rukoväťami ponúka ušľachtilý vzhľad vášho jedálenského stola. Okolitá džúsová šťava z oválneho servírovacieho podnosu udržuje jedálenský stôl suchý. Kvalitný bambus je odolný proti vlhkosti a ľahko sa umýva ručne. Praktická servírovacia doska s kovovou rukoväťou Doska rezu z odolného bambusu Elegantný vzhľad s elegantným kovovým držiakom Bez zápachu a chuti Ľahko sa dá omyť ručne dodávka 1 bambusová servírovacia doska s kovovou rukoväťou RD 10019156

Produkt Bambusová servírovacia doska s rukoväťou, RD9156 patrí do skupiny produktov Servírovacie podnosy, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Bambusová servírovacia doska s rukoväťou, RD9156 - parametre produktu

Bambusová servírovacia doska s rukoväťou, RD9156 - história ceny a dostupnosti

Bambusová servírovacia doska s rukoväťou, RD9156 - ďalšie zaujímavé produkty

Bambusová servírovacia doska s rukoväťou, RD9156 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?