Balistický plát PGD Level IV Protection Group® (Farba: Čierna, Veľkosť: XL)

Balistický plát PGD Level IV Protection Group® (Farba: Čierna, Veľkosť: XL)

Balistický plát PGD Level IV Protection Group® (Farba: Čierna, Veľkosť: XL)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Balistický plát PGD Level IV Protection Group® (Farba: Čierna, Veľkosť: XL) - popis produktu

Najľahší vo svojej triede

Balistický plát PGD Level IV Protection Group je vyrobený z jedného kusa vysoko čistého keramického materiálu SiC na báze silicon karbidu. Vďaka tejto technológii má plát balisticky odolnú plochu od okraja po okraj a nemá tak na sebe balisticky „hluché“ miesto, ktoré môže tvoriť až 1/3 plochy balistického plátu. Rovnako vďaka tejto technológii ide o najpevnejší a zároveň najľahší balistický plát vo svojej triede, ponúkaný Protection Group.

Keď brnenie, tak z Dánska

Keď ide do tuhého, chcete mať absolútnu istotu, že máte tú najlepšiu ochranu a špičkový výkon. A kde inde v Európe by vám mohli novodobé brnenie s tými najlepšími parametrami ponúknuť než v krajine tých najlepších bojovníkov ranného stredoveku a Svena Vidlovouse. Áno, hádate správne. Firma Protection Group sídli v Dánsku, kde pre nás zároveň aj vyrába balistické pláty PGD radu U-line.

ESAPI štandard

Balistický plát PGD Level IV Protection Group spĺňa balistické aj rozmerové štandardy ESAPI (Enhanced Small Arms Protective Insert) a štandardy NATO. Preto je všetkých päť veľkostí plátov PGD Level IV Protection Group rozmerovo zhodné s plátmi ESAPI a vďaka tomu pasujú do všetkých štandardných nosičov plátov, ochranných balistických viest a nepriestrelných viest.

Anatomicky tvarovaný

Balistický plát PGD Level IV Protection Group je navrhnutý ako multi curve, tzn. že je zaoblený podľa tvaru brucha a hrudníka, laicky povedané, nie je rovný ako kuchynská doštička. Zároveň je balistický plát PGD Level IV Protection Group stand alone, tzn. že nevyžaduje mäkkú balistickú vložku na redukciu traumy.

Aj plát potrebuje ochranu

Zadná strana balistického plátu PGD Level IV Protection Group je opatrená povrchovou úpravou 'Anti Back Face Signature'. Táto vrstva zaisťuje optimálnu absorpciu energie pri zásahu plátu. Balistický monolit je utesnený vo vodoodpudivom poťahu z materiálu Cordura. Obvod plátu je pred nárazmi chránený vrstvou peny.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • anatomicky tvarovaný na telo
  • ESAPI štandard rozmeru a odolnosti
  • multi hit (vydrží niekoľko zásahov)
  • Anti Back Face Signature pre optimálnu absorpciu energie pri zásahu
  • veľmi ľahký a pevný

Tento produkt nájdete v skupine Ochranné pomôcky, vyrába ho značka Protection Group®, nájdete ho v e-shope Top-ArmyShop.sk.

Balistický plát PGD Level IV Protection Group® (Farba: Čierna, Veľkosť: XL) - parametre produktu

Balistický plát PGD Level IV Protection Group® (Farba: Čierna, Veľkosť: XL) - história ceny a dostupnosti

Balistický plát PGD Level IV Protection Group® (Farba: Čierna, Veľkosť: XL) - ďalšie zaujímavé produkty

Balistický plát PGD Level IV Protection Group® (Farba: Čierna, Veľkosť: XL) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?