Baldrian Combi 100 mg/90 mg, 50tbl

Baldrian Combi 100 mg/90 mg, 50tbl

Baldrian Combi 100 mg/90 mg, 50tbl

Najnižšia cena za posledných 60 dní: 8,54 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Baldrian Combi 100 mg/90 mg, 50tbl - popis produktu

Tradičný rastlinný liek je určený na úľavu od miernych príznakov psychického stresu a navodenie spánku. Liek je určený na indikácie overené výhradne dlhodobým používaním.

Dávkovanie a dávkovacie schémyDospelí a dospievajúci nad 12 rokovUžíva sa 1 tableta denne. Pri zvýšenej psychickej záťaži, strese, nepokoji a podráždenosti sa môže užívanie zvýšiť až na 4 tabliety denne.

Dĺžka liečbyAk príznaky ochorenia počas užívania lieku pretrvávajú dlhšie ako 2 týždne, je potrebné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitiaLiek je na perorálne použitie.Obalené tablety sa užívajú celé (nerozhryzené) s dostatočným množstvom tekutiny (napr. pohárom vody).

UpozornenieBezpečnosť lieku počas tehotenstva a v období dojčenia nebola stanovená.Užívanie lieku sa neodporúča deťom mladším ako 12 rokov.Účinok lieku sa môže v prípade súbežného užitia veľkého množstva alkoholu zosilniť.Liek môže ovplyvniť schopnosť viesť vozidlá a obsluhovať stroje.Liek obsahuje laktózu, sacharózu a glukózu.

Baldrian Combi 100 mg/90 mg, 50tbl - história ceny a dostupnosti

Baldrian Combi 100 mg/90 mg, 50tbl - ďalšie zaujímavé produkty

Baldrian Combi 100 mg/90 mg, 50tbl - ako nakúpiť najvýhodnejšie?