BabyOno detská zubná kefka so zarážkou 6 mes.+, modrá #70467

BabyOno detská zubná kefka so zarážkou 6 mes.+, modrá #70467

BabyOno detská zubná kefka so zarážkou 6 mes.+, modrá #70467

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BabyOno detská zubná kefka so zarážkou 6 mes.+, modrá - popis produktu

Detská zubná kefka BabyOno detská zubná kefka so zarážkou 6 mes.+, modrá: Zubná kefka vyvinutá špeciálne pre malé deti je vhodná na nácvik ústnej hygieny pre chlapcov a dievčatá už od šiestich mesiacov. Detská zubná kefka BabyOno je jemná, zúbky čistí opatrne, neobsahuje bisfenol A a je vybavená bezpečnosťou zarážkou, aby sa nedostala zbytočne hlboko do pusinky alebo krku. Silikónová kefka BabyOno s veselým detským dizajnom je skvelá aj na masáž ďasien, keď sa prerezávajú prvé zúbky. Deťom sa dobre drží a bezpečne sa s ňou manipuluje. Pomôcka na prvú ústnu hygienu disponuje prísavkou, ktorá umožňuje hygienické upevnenie zubnej kefky na umývadlo. Kľúčové vlastnosti detskej zubnej kefky BabyOno, modráPomôcka na ústnu hygienu je určená chalanom a dievčatám od 6 mesiacovDetská zubná kefka pre najmenších BabyOno je jemnáDisponuje bezpečnostnou zarážkou, aby sa nedostala príliš hlboko do detských ústKefka pre bábätká BabyOno čistí zúbky opatrneSkvelá na prvé zúbky, ale aj na masáž ďasienZubná pomôcka z odolných materiálov neobsahuje bisfenol ASilikónová kefka BabyOno má prísavku na hygienické upevnenie na umývadloFarba: modrá

Produkt BabyOno detská zubná kefka so zarážkou 6 mes.+, modrá #70467 patrí do skupiny produktov Zubné kefky, patrí pod značku BabyOno v ponuke e-shopu Alza.sk.

BabyOno detská zubná kefka so zarážkou 6 mes.+, modrá - parametre produktu

KategóriaZubné kefky
ZnačkaBabyOno
E-shopAlza.sk

BabyOno detská zubná kefka so zarážkou 6 mes.+, modrá - história ceny a dostupnosti

BabyOno detská zubná kefka so zarážkou 6 mes.+, modrá - ďalšie zaujímavé produkty

BabyOno detská zubná kefka so zarážkou 6 mes.+, modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?